Vakmensen, goede service

We komen al jaren bij garage Huizenga, goede service, vakkundig, betrouwbaar en gezellige lui !

Super, vriendelijk geholpen

Super,vriendelijk geholpen,wel optijd een afspraak maken ze hebben het druk.

Ik werd snel geholpen en de auto is weer helemaal klaar.

Goede en snelle service, vriendelijk personeel en zeer tevreden met het resultaat nadat mijn auto gemaakt was.

Altijd top!

Al jaren zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Zeer netjes en professioneel. Komen afspraken na en ze zijn erg vriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super kwaliteit en service Ik ben zeer te Vreden

Vriendelijk, behulpzaam, bereid om extra tijd te nemen voor uitleg.

Gewoon goed betrouwbaar!

Zelf heb ik geen verstand van auto's, maar Autobedrijf Huizinga heel duidelijk wel. Deze kennisvoorsprong zetten ze in als betrouwbare partner!

Super bedrijf met een geweldige (klanten) service

Hoewel ik en Zwolle woon heb ik vanwege de uitstekende service mijn volkswagenbus nog steeds in onderhoud bij Autobedrijf Huizinga te Hoogkerk. Allemaal zeer competente en vriendelijke medewerkers die altijd met je meedenken en naar de juiste oplossing zoeken.

Goede service!

Klant vriendelijk Goede service Wij zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Betrouwbaar

Altijd heldere uitleg en geen afwijkende facturen. Wij zijn nu ongeveer 3-4 klant en dit blijft ook zo!

Goeie communicatie.

Deskundig en betrouwbaar

Geweldige service, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zeer deskundig. Vinden altijd een oplossing. En ook tegen zeer acceptabele prijzen. En ze zijn nog aardig ook.

Tevreden

Nvt

Uitstekende garage

Erg keurige, prettige, sympathieke en klantvriendelijke garage. Goede service. Ook alles keurig geadministreerd.

top service

Auto heen gebracht voor een APK beurt. En dit is uitstekend bevallen, werd keurig op de hoogte gebracht van de mogelijke onkosten. Verder uitstekende service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gastvrij eerlijk en alles in overleg Top dus!

Ze zijn erg behulpzaam en er gaat niet zonder overleg! Erg fijn!

Zeer goed en vriendelijke garage

Betrouwbaar bedrijf.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Goed in de communicatie!!!!!

Toppers

Geen commentaar goede jongens

Goed als altijd

Als Groninger kan ik moeilijk een 10 geven, stiekum wel verdiend. Helder, goed en afspraak is afspraak.

Goede en eerlijke services.

Prima werk zoals altijd

Ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.

Op en top service en vriendelijkheid

Super vriendelijke en vakbekwame mensen die goed naar jouw wensen luisteren. Ze doen alleen wat nodig is en overleggen eerst goed met de klant. Dikke pluim

Aanrader

Veiligheid van de auto staat voorop, duidelijke communicatie en komen afspraken na.

Schoenerstraat 2 a

9745 BJ Hoogkerk