Prima garagebedrijf,vakkundige mensen en een goeie service,vertrouwd bedrijf
Zeer deskundige en vriendelijk.
de service en afspraken zijn zeer goed
keurige goede service vriendelijke mensen kwaliteit prima arbeid prijs is hoog
Klantvriendelijk, betrokken en deskundig.
Sterk klantgericht, staan altijd klaar, denken mee met de klant, TOP mannen
Zeer vakbekwaam, geweldige service. Staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel.
Goede service, en fijne mensen die je goed helpen.
Professioneel opgeleid personeel, schoon, vriendelijk, goed geschoold, goed uitgerust met professionele apparatuur
Prima service en meedenken.
snelle goeie persoonlijke service, denken met je mee.
Correct bij het maken van afspraken. Vriendelijk en duidelijk aan de telefoon. Opgeruimde werkplaats en receptie. Prima bedrijf !!
goed en service gericht!
Autobedrijf van Roon staat voor ons, als zakelijke klant, ten alle tijde voor ons klaar. Met raad, daad en wanneer nodig, een goede leenauto. Je kunt de auto daar met een gerust hart achter laten aan een team van vakbekwame mensen. Jammer dat de prijs en kwaliteit te samen in één cijfer moeten worden beoordeelt. De kwaliteit van het geleverde werk is gewoon goed, maar daar staat wel een behoorlijke prijs tegenover. En toch blijven wij naar Autobedrijf van Roon gaan :-)
zeer klantvriendelijk, afspraak is afspraak.
zoals altijd zeer klantvriendelijk en correct.
Snelle service, vriendelijk personeel, staan altijd klaar en een goede feed back.
staan altijd klaar met een hele goede service
GEWOON TOP
Wij zijn zeer tevreden met jullie bedrijf, jullie leveren prima werk!
Leeghwaterstraat 8
2811DV Reeuwijk