goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, altijd goed en snel geholpen. Deskundig en niet al te duur. Indien nodig altijd een leenauto beschikbaar, dus dat is wel zo handig.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf IK KON WACHTEN OP DE ZOMER/WINTERBANDENWISSEL DIE SNEL EN PRIMA IS UITGEVOERD. VAKKUNDIG GEINFORMEERD OVER DE GEBRUIKSTOESTAND VAN DE BANDEN.\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk, open eerlijk en direct! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service gericht en zeer ruim ervaren op auto gebied. Ze weten werkelijk alles van auto’s van zowel nieuw als alltimer. \r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf auto, onderhoud en APK\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in een woord geweldig\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantgericht, goede service met redelijke prijzen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke aanpak van een bedrijf met humor en goede koffie.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Tielen. Ze staan altijd klaar voor me als ik weer eens een vraag heb. Altijd bereid om toelichting te geven en mee te denken. Top garage met top vaklieden!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Er is een reparatie uitgevoerd wat door hun toedoen heeft geleid tot een andere schade. Het bedrijf was niet bereid om dit direct te repareren, sterker nog, ik bleek er zelf voor te moeten betalen. Waardeloos bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk personeel en eigenaar,transparant dus duidelijkheid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top \r\nHier moet je wezen voor je auto \r\nEcht een top garage \r\nGa zo door jongens \r\n\r\nMvg jordy

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een speurtocht van twee jaar naar mijn ultieme droomauto, een Mercedes c-klasse young timer, kwam ik ineens bij autobedrijf Tielen in Hilversum terecht. Daar stond ie dan, wat een bak. Na mailcontact een afspraak gemaakt en met mijn buurman gaan kijken. Dhr Tiele is één van de weinige die zeer serieus reageerde op mijn mail. De website ziet er goed uit dus niets stond me meer in de weg. Na de eerste bezichtiging en het bespreken van de inruil van mijn supermooie A-klasse kwam het al snel tot een deal. Een week later kon ik mijn droomauto ophalen. Proefrit was niet nodig want het vertrouwen en gevoel was en is gewoon goed. Één van de weinige dealers waar dit gevoel vanzelf gaat. Keurig netjes afgehandeld en te woord gestaan. \r\nAutobedrijf Tielen.......absoluut een aanrader.\r\nDank jullie wel voor jullie goede zorgen en zeker tot in de toekomst.\r\nVeel succes met jullie bedrijf.\r\nMet vriendelijke groet\r\nJan willem Sigtermans\r\nAssendelft\r\nEen trotse bezitter

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wekenlang autosites afgespeurd naar goede 2e hands. Maar uiteindelijk dicht bij huis uitgekomen bij Tielen autos Hilversum. Mooie Ford Focus gekocht. Na proefrit klein euvel geconstateerd en werd goed verholpen. Nieuwe apk op auto die zeer secuur werd uitgevoerd.Zeer goede service en we hopen veel plezier te hebben van onze auto.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heer Tielen en zijn medewerkers kan men blindelings vertrouwen. \r\n\r\nBuitengewoon oprecht. Niet eerder de eerlijkheid zoals bij Tielen meegemaakt. Gewoon TOP!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf de eerste dag alleen maar goede ervaringen, vriendelijk, open, service, flexibel, deskundig en altijd een helder en deskundig advies. Volste vertrouwen in Tielen en zijn team.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag Ford Ka gekocht. Fijne garage. Nog even de gordel gemaakt en krijg ook matten nagestuurd. Bedankt voor jullie service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, klantvriendelijk, direct, eerlijk

Franciscusweg 24

1216 SK Hilversum

Over Autobedrijf Tielen Hilversum

Wij nemen jou het onderhoud van de auto uit handen en zorgen dat de auto betrouwbaar blijft. Zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden. We zien je graag bij onze vestiging in Hilversum. Ook hebben wij altijd jong gebruikte auto´s op voorraad waarmee we je op alle vlakken kunnen bedienen. We zien je graag bij Bosch AutoCrew Tielen! Koffie staat klaar!

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.