goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs, die alles rustig en duidelijk uitleggen. Ze zorgden ervoor dat ik me altijd op m\'n gemak voelde! Bovendien was het altijd heel gezellig in de auto en waren ze altijd op tijd. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met een prettig gevoel bij Roy en Arne gelest. Ze waren altijd op tijd aanwezig en zorgden voor een leuke lesomgeving.\r\nIk heb lang getwijfeld om te beginnen met m\'n rijopleiding maar gelijk met de eerste rijles kreeg ik het gevoel dat ik hier goed zat. \r\nNu ben ik ontzettend blij dat ik m\'n rijbewijs heb en denk nog vaak terug aan de grappige verhalen en handige tips tijdens het rijden.\r\nDank jullie wel jongens ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Me rijbewijs in 1x gehaald en dat in 12 weken! \r\nAltijd met fijn gevoel gereden, snel gereden ma wel op me eigen tempo. Het wordt rustig uitgelegd en het is altijd gezellig in de auto!!!!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden over deze rijschool, echt een aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed georganiseerd bedrijf dat haar klanten behandeld zoals ze behandeld wensen te worden. Daarnaast is de kwaliteit van de dienst erg hoog. Rustige mensen die iedereen op zijn eigen manier het rijden aan proberen tr leren. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goeien instructeurs, ze bereiden je goed voor en doen er alles aan zo dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haald. Absolute aanrader !!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijschool! Roy en Arne vormen echt een leuk duo. Ze zorgen voor heel leerzame, altijd gezellig lessen. Heb een top tijd gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke instructies tijdens het rijden,en daarnaast ook nog heel gezellige lessen! Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier gereden bij Autorijschool Nesselande! Binnen vijf maanden heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald en ik ben dan ook zeer content over de service van de rijschool. Met de intake krijg je een bij jou passend lessenpakket aangeboden. Op advies heb ik een aantal lessen extra genomen. Roy en Arne maken het leren rijden leuk door informeel met je om te gaan en je op je gemak te brengen tijdens het rijden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allereerst heel erg bedankt voor de gezellige en vooral leerzame 3 maanden. Wat is het toch snel gegaan en dat komt niet alleen door mij. Behalve goede tips en tricks, waardoor ik rijtechnisch gezien snel vooruit ben gegaan, wordt er goed ingespeeld op de persoon die je bent. Zo zullen onzekerheden en wellicht aanwezige slechte \'rij\'gewoonten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ben je op zoek naar een gezellige, maar vooral deskundige rijschool waar echt wordt gekeken naar ieder individu? Ben ik met de volle honderd procent overtuigd dat je op het juiste adres zit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd gezellig en goede instructies tijdens het rijden! Echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Nesselande is een super goede rijschool en heeft mij geholpen weer zelfvertrouwen te krijgen in het auto rijden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en nette rijschool met veel ervaring. \r\nHier bij leerde ik alles veel sneller en beter dan \r\nBij andere rijscholen. Ik ben overgestapt naar nesselande\r\nEn heb er zeker geen spijt van. Hier zit je op je gemak,\r\nLeer je het goed en is het ook nog gezellig in de auto!\r\n\r\nOok een voordeel is dat je hier de volle les krijgt,\r\nAndere rijscholen hebben soms dat de instructeur bijv. \r\nNaar de apotheek moet en dat doet die tijdens jou les tijd..\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een eerdere ervaring met een rijschool, was dit zo\'n verademing. Zo kan rijden dus ook! \r\nKennis, betrouwbaarheid, geduld en humor zorgen voor een fantastische, ontspannen begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen bij Autorijschool Nesselande zijn mij zeer bevallen.\r\n Ik heb het er erg naar mijn zin gehad en heb mijn rijbewijs in één keer gehaald.\r\nDeze rijschool raadt ik zeker aan! Zeker omdat de sfeer relaxed is en de auto\'s prima rijden.\r\nAls je een rijschool zoekt, kies gewoon deze, je zal er geen spijt van hebben.\r\n\r\nMaarten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top rijschool! Bij Roy en Arne voelde ik me altijd op mn gemak in de auto! Daarnaast is het super gezellig. De manier waarop alles je wordt aangeleerd is echt super. Geen lange saaie uitlegsessies, maar een korte duidelijk uitleg die je gelijk in de praktijk mag brengen. Kortom, een rijschool die ik zeker aanraadt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed beglijd bij het halen van mijn rijbewijs, heb me altijd op mijn gemak gevoeld!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf doelgerichte werkwijze flexibel en professioneel. persoonlijke aanpak en een vaste instructeur. al met al een fijne ervaring.

Rozenlaan 43

2771DB Boskoop