goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijschool met super fijne instructeurs/instructrices die je heel erg op je gemak stellen en een hele fijne auto om in te lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen heel goed gaan, veel kennis en heel professioneel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijden met Arne en Daria was heel fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het altijd leuk om te lessen. Het was ook erg grappig dat we allebei Arne heete! Arne legt alles goed uit en zorgt er voor dat je alles goed weet voor het examen. Het wordt ook geleidelijk opgebouwd en dat is heel fijn.\r\n\r\nMet vriendelijke groet, Arne

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een leuke tijd met Roygehad tijdens het rijden! Ook af en toe gereden met de andere, wat ik ook prettig vond. Alles is me goed aangeleerd en heb handige tips gekregen. Soms miste ik de nodige feedback op wat goed en slecht ging na mijn rijles. Ik vond het erg fijn om voor mijn examen verschillende examenroutes te rijden en daarna te bespreken. Heb een leuke tijd gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijbewijs in 1x gehaald, super mensen, super service!! Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top Rijschool, altijd netjes optijd en prima communicatie!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top begeleid en hele leuke leerzame rijlessen gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met de mensen van Rijschool nesselande, veel plezier gehad met Arne, Karin en Daria. In een keer geslaagd. Ik zou deze rijschool zeker aanraden je leert veel tijdens de lessen. \r\nAllemaal nog bedankt voor de geweldige tijd en lessen,\r\n\r\nEcht een aanrader,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool en auto\'s! Deze mensen doen er alles voor om je te laten slagen. Een uitstekende service en de prijs is het zeker waard. Heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige lessen. Ik zou geen betere rijschool kunnen bedenken. En ik overdrijf niet ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en ook erg leerzame rijlessen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke week mocht ik weer een gezellige rit maken, \'s morgens vroeg in de dauw! Lekker kletsen over oude tijden, mensen en gebeurtenissen. Hoe het weer toch zo kon veranderen en de regenbuien ongeloofelijk plaatselijk konden zijn! Niet te vergeten, de goede instructies die ik toegereikt kreeg en de fijne manier waarop er werd uitgelegd en les gegeven! \'Zien, is doen!\' Deze uitspraak zal ik niet snel vergeten. \r\nKortom, autorijschool Nesselande biedt kwaliteit en plezier!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima lessen en gezellige instructeurs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd gezellig en leerzame rijlessen! Erg leuke tijd gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool. Altijd genoten in de auto, top instructeurs. Rijden degelijke auto\'s en altijd op tijd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een positieve ervaring! Gezellige rij-instucteuren en goede voorbereiding zodat ik nu veilig de weg op kan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig! Toffe instructeur en in 1x geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd gezellige en leerzame lessen gehad van Arne.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leerzame lessen en tegelijkertijd ook gezellig in goede verhouding. Ik keek altijd met plezier naar de lessen uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig personeel, fijne lesauto\'s en veel aandacht voor veilig en fijn autorijden! Toppie! Je voelt je ook echt fijn tijdens de lessen, de instructeurs stellen je erg op je gemak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier bijna een jaar gelest en het is me enorm goed bevallen. Heel erg gezellig, vriendelijk en duidelijk. Leren rijden in mijn eigen tempo zonder stress. Ik vond het leren autorijden een hele leuke ervaring en dat is mede dankzij Autorijschool Nesselande.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd erg leuke en gezellige lessen gehad! Leerzaam en op je eigen niveau. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen en uitleg, punctueel.

Rozenlaan 43

2771DB Boskoop