Geweldig is het eerste woord waar ik aan denk als deze rijschool mijn gedachte betreed. Hele leuke gezellige tijd gehad en met goede hulp en geduld mijn motor rijbewijs gehaald. Wat ook heel leuk is dat ze 1x in het jaar een motor tour organiseren met oud leerlingen die hun rijbewijs hebben gehaald bij de school. Toch altijd weer leuk om een paar oude bekenden te zien waarmee je gelest hebt. Motor tour altijd goed georganiseerd door de school en zo veilig mogelijk uitgevoerd. Waar er hier en daar wat ongeduldige autorijders bijna de sokken van de marshals afrijden wanneer ze een kruispunt of rotonde afzetten voor de veiligheid blijven de marshals toch rustig en weten dit uitstekend te regelen. Gezellig met zijn alle op de motor touren op een normaal tempo daar gaat het motor rijden om. Zeker aan te raden!
Rozenlaan 43
2771DB Boskoop