Een auto gekocht, tot nu toe netjes geholpen. We wachten nog op een onderdeel maar tot nu toe keurig.
Ik ben prima geholpen, snelle afhandeling. Een goede prijs-/kwaliteit verhouding
Goed, prettige verkoper/eigenaar.
Goede uitvoering van grote en kleine beurten, niet mekkeren als ik even terug kom.
Ik ervaar Autobedrijf Pels als een degelijk en vakkundig bedrijf, met dito en zeer klantvriendelijk personeel. Je krijgt bij jullie value for money, dus waar voor je geld. Ik ben erg tevreden met dit autobedrijf. Ik zal dit bedrijf zeer zeker aan derden aanbevelen.
Perfecte garage, hele goede service.
Vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg en service
kom al een paar jaar met me auto voor onderhoud. heb nu een auto gekocht bij pels. wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. beveel deze garage iedereen aan je wordt zeker niet opgelicht.
Ik word altijd snel en voor mijn gevoel deskundig geholpen.
grote beurt, winterbanden, kleine reparaties. Er zijn goede afspraken te maken, reele prijzen en auto meestal te leen.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden