Niet goed. onduidelijke omschrijving over factuur(prijs afspraak over grote beurt). Uit eindelijk betaal je nog veel meer als is afgeproken.
waren reeds bekend met dit bedrijf door onderhoud/APK. Maar nu sinds 3 weken daar ook een gebruikte auto gekocht. Dus we komen hier graag.
Uiteindelijke reparatie viel goedkoper uit dan begroot en dat heb ik bij Mercedes nog nooit meegemaakt.Oude vervangen kapotte onderdelen werden getoond als \"bewijs\" incl. uitleg en dat ervaar ik als geweldig. Duidelijke factuur (bij Mercedes altijd een gepeperde rekening met een pakketprijs en dus altijd een nare nasmaak.) Een taartje als toegift was de kers op de slagroom !!
Tja, wat kan ik nog zeggen. Als vanouds, vriendelijk en prettig in de omgang (ook met de werkplaats), goed en betrouwbaar. Aanrader!
je wordt netjes en vriendelijk behandeld, en de prijzen zijn gunstig ten opzichte van anderen
Prima, heldere afspraken.
Tot nu toe is alles keurig afgewerkt. Proefrit gemaakt,die prima ging. Auto werd keurig klaar gezet. Koop gesloten, maar auto nog niet gehaald.
ik ben zeer tevreden over garage Pels, vriendelijk, uitstekende service,correcte prijzen, goed overleg over een (dure)reparatie\', mijn auto is bij Pels in goede handen !!
Goede garage vakkundig, vriendelijk en heeft een goede prijs verder ziet alles er zeer netjes uit en werkt men snel.
Prima, goede service en snelle reparatie. Viel ook nog eens in de garantie.
Of de kosten van de reparatie schappelijk zijn moet ik nog afwachten omdat er gisteren geen factuur uitgedraaid kon worden en ik verder nog geen ervaring heb in deze met Pels maar over de mate van service kan ik tot nu toe alleen maar zeer tevreden zijn.
Prima, klant - en servicegericht
Bierbrouwersweg 2