Autobedrijf Pels is een top zaak. de mensen staan altijd voor je klaar en een uper snelle service
vandaag was pas de 1e keer, dan is het moeilijk om maar meteen een mening te geven, maar tot nu toe ben ik tevreden.
Afspraak altijd op korte termijn mogelijk, werkzaamheden worden snel, goed en vakkundig uitgevoerd; plezierige behandeling van klanten
Prima klantgerichte benadering.
prima, betrouwbaar en service minded
Super wat een service, auto werd opgehaald en weer teruggebracht. Ik had gevraagd of ze auto even door de wasstraat gehaald kon worden na de reparatie, ik kreeg hem perfect schoon en gestofzuigd terug, zonder extra kosten.
goed contact met de klant
Tevreden over de service, uitleg nav de offerte op mijngarage over eventuele bijkomende kosten. Omdat de vervanging van de distributieriem meeviel geen extra kosten. Koelvloeistof zat er gratis bij. Zelfs even de stofzuiger door mijn autotje gehaald. Helemaal tip top!
Prima bedrijf, deskundige monteurs en zeer service gericht. Een aanrader, zeker ook voor bezitters van een Mercedes!
Goed en erg vriendelijk
Uitstekende service en snel geholpen. Goede medewerkers die vriendelijk en klantgericht werken. Kosten vielen mee en mijn auto rijd weer perfect!
APK keuring netjes volgens afspraak uitgevoerd.
Heel fijne vakkundige mensen die de service hoog in het vandaal hebben staan heel erg fijn geholpen.
Airco probleem snel en dekundig opgelost aan pers.auto Merc.benz A170
Soms zijn er jaren dat er niets met de auto aan de hand is en soms volgt de ene reparatie op de ander. Nu dus. Ondanks dat blijft het bij Autobedrijf Pels betaalbaar en overzichtelijk. Informatie voorziening betreffende levering en kosten wordt perfect door Matthijs verzorgd. Wederom erg fijn geholpen.
Erg prettige service. De medewerkers staan direct voor je klaar en kiezen oprecht voor de juiste oplossing welke lang niet altijd de duurste is. Verder snelle service en transparante manier van werken en kostenberekening. Beter dan de officiele VW dealer.Kan het iedereen aanraden.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden