No-nonsens bedrijf; zeer betrokken en vriendelijk werkplaats-personeel;prettige ontvangst receptie; goede prijs-produkt-verhouding. Kortom: aanrader!
vriendelijke mensen, je wordt met raad en daad bij gestaan , vlotte en goede service, kortom , ik ben erg blij met garage Pels, je bent daar mens, en geen nummer !!
Prima.
Zeer service en klantgericht bedrijf. Denken meen en kiezen voor de funcioneelste oplossing ipv de voor hen commercieel meest interessante oplossing. Al jaren ene zeer tevreden klant.
Klantvriendelijk, goede service, komt afspraak na. Eerst overleg met klant en prijsopgave en goede uitleg.
Komt keurig zijn afspraak na. Helder in de communicatie, vriendelijk ontvangst, mooie showroom, kortom een bedrijf waar je met een gerust hart een betrouwbare auto kunt kopen. Tot op de dag van vandaag ben ik een tevreden klant.
Prima service en vriendelijk te woord gestaan
Zeer goed bedrijf, super service en flexibel. Prijs kwaliteit is in goede balans.
Leuk en net bedrijf waarbij je als klant je nog koning voelt en zo hoort het. Een bedrijf moet blij zijn met je als klant en dat gevoel krijg je niet bij ieder bedrijf meer. De deskundigheid is zeker aanwezig, mijn auto heeft diverse grote reparaties ondergaan waarbij kennisen tegen mij hebben gezegd dat je daar alleen voor naar de echte dealer moest gaan, niets van waar dus. Bij autobedrijf Pels was dit geen probleem, de auto was niet alleen snel klaar het was ook nog eens vele male goedkoper dan bij de dealer!!! kortom een bedrijf waar ik graag kom en volledig vertrouw!!! ga zo door!!
Ik heb hier in december 2012 een occasion (Astra hatchback) gekocht. In augustus 2013 was de koppeling volledig in de vernieling geraakt, drie jaar na eerste aanschaf. Een coulance-regeling met Opel was volgend de garage in Leiden (die de reparatie uitvoerde) niet mogelijk, dat kan alleen de oorspronkelijke dealer aanvragen. Dat houd ik een volgende keer wel in gedachten. Gezien de tijd tussen levering en dit defect denk ik niet dat dit nog aan Auto Pels is toe te rekenen. Ik heb een goede indruk van het bedrijf gekregen, in de twee keer dat ik er ben geweest. Onderhandelen over de vraagprijs bleek echter geen optie, over de prijs van de nieuw te plaatsen trekhaak wel in enige mate. Garantie was wel mogelijk, maar alleen wanneer je dat er bij kocht, dus dat komt nog bovenop de vraagprijs. Met een beurt door Auto Pels kreeg je drie maanden Pels-garantie op het loopwerk, als je Bovag-garantie wilde (dat dekt ook de elektronica) zou dat rond de EUR 600 voor een half jaar gaan kosten. Ik hen voor het eerste gekozen, mede op advies van Pels, dat kostte me rond EUR 300. Ik heb die garantie niet nodig gehad. De afspraak was dat ik na twee maanden het oliepeil zelf zou controleren. Bij die controle bleek dat er teveel olie in zat. Een handige collega heeft een halve liter afgetapt en toen viel het peil weer tussen de marges.
Goede service en vriendelijk personeel.
Goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers die bereid zijn om een handje te helpen waar nodig. Kortom: \'ouderwetse\' service, dat maakt dat je jezelf als klant prettig voelt bij dit bedrijf.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden