Prima bedrijf, altijd vriendelijk en goede service.
Goed geholpen!
Snel. Goed. Klantgericht. Duidelijk
Flinke reparatie nodig.. maar weer netjes en adequaat verholpen! Zelfs auto netjes gewassen bik aflevering. Top!
Eerlijk en behulpzaam bedrijf
Klantvriendelijk Kundig Ervaren Meedenkend
service en klantvriendelijkheid zijn goed in orde, doch een opmerking,bij mijn Mercedes dealer kreeg ik de auto altijd netjes gewassen en gedroogd en ook van binnen uitgezogen terug, kortom dat was helemaal top, wellicht een suggestie voor Pels. vriendelijke groei, Peter Eenshuistra
Goede afhandeling. Nb: gaarne e-mailadres wijzigen jn: [email protected]
Betreft eerste keer kleine beurt Mercedes B-klasse. Goed uitgevoerd en correct behandeld. Kom hier de volgende keer zeker terug.
Wederom netjes geholpen tegen schappelijke prijzen! Tot de volgende beurt!
Prima, ik belde \'s ochtends of er iemand even naar de auto wilde luisteren en dat kon direct. Toen bleek dat er meer aan de hand was werd er direct actie ondernomen.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden