Een occasion gekocht. Na een paar weken problemen met de Bleutooth verbinding. Dit werd op zeer korte termijn opgelost.
Prima, zeer tevreden !!!
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service, bij calamiteiten zijn ze meteen paraat! (als je met pech staat bv ) Ik ben erg tevreden !!
zeer goed , ik kom er graag, word netjes en vriendelijk geholpen.
Je wordt snel en vakkundig geholpen. Ze denken met je mee en leggen zaken duidelijk uit.
Ervaring met firma Pels is goed service en op de hoogte houden van de kosten en gang van zaken is goed
Goede ervaring,betrouwbaar bedrijf!
Probleem snel opgelost, volgende ronde, de APK kom ik weer bij Autobedrijf Pels.
Snel en vakkundig geholpen tegen een scherpe prijs. Goede service met leenfiets en kreeg telefoontje zodra auto klaar was. Vriendelijke mensen en nette zaak. Gemakkelijk bereikbaar en ruime parkeermogelijkheid voor de deur.
Positief.
Een vertrouwd en deskundig bedrijf met prima en vriendelijk personeel. Ga er gewoon heen. Altijd goed.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden