Klantvriendelijk bedrijf.
Prima ervaringen, goed geholpen, je kan er snel terecht. Geven duidelijk en eerlijk aan wat er mankeert aan je auto
Een top bedrijf !!!
APK + beurt
vriendelijke en behulpzame mensen in dit bedrijf. Prettige, eerlijke en open manier van zaken doen.
Vriendelijk geholpen en op korte termijn een passende oplossing. Ik had onverwachte problemen met mijn auto en kreeg meteen een leenauto en kon mijn auto achter laten voor reparaties.
Geweldig, zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Onderhoud van onze beide auto\'s. Eerlijke en duidelijke prijzen. Goede service met gratis leenauto. Niet te duur en toch erg goede service.
een prettige, vriendelijke garage die mij betrouwbaar overkomt.
Prima service,snelle actie. Geeft vertrouwen.
Goede en snelle service! Prijs/kwaliteit top. Bij tegenvallers wordt er altijd mee gedacht naar de beste oplossingen, ook voor de portemonnee.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden