Heel goede communicatie en behulpzaamheid. leveren prima werk.
Ik ben zeer tevreden met de soepele vorm van zaken doen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto.
Uitstekende service. Vriendelijk en betrouwbaar
ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf. prima zo.
Recent auto gekocht en een goede uitleg gekregen over de prijs / kwaliteit
Ik ben heel blij met mijn aankoop van de auto, alleen erg jammer dat de verkoper niet wat extra moeite wil doen om het handschoenenvakje te repareren. Dat valt nu open en vind ik erg vervelend. Na wat olie zou ie het moeten doen, maar dat is niet het geval. Als hij net dat extraatje zou doen en het zou repareren of aan zou bieden om het tegen een vriendenprijsje te vervangen, zou ik dat onwijs aardig hebben gevonden en was ik een trouwe klant geworden. Nu niet....
Prima ontvangst, zou wat meer advies kunnen geven over verhouding prijs/kwaliteit (in dit geval velgen en winterbanden)
Al jaren laat ik bij Pels mijn auto keuren en altijd naar tevredenheid. Een goede service en deskundigheid maar daarnaast ook eerlijk en betrouwbaar
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden