Heb mijn auto hier gekocht en breng hem altijd voor apk Ben zeer tevreden
Snelle service en goede service, duidelijke en heldere afspraken.
Denken mee, service- en oplossingsgericht, bij hoge kosten bellen altijd vooraf, snel geholpen. Verbeterpuntje: ontvangst. Soms is het zo druk dat medewerkers vergeten gedag te zetten en bij wachten zou een zitplek prettig zijn.
Denken met de klant mee, oplossings- en service gericht.
Al jaren heel goede ervaringen
Ik had een auto bij Autobedrijf Pels gezien en een in Amstelveen. Na een prettig gesprek hier eerst een proefrit gemaakt, ik en de auto waren meteen verkocht,we werden het vlot eens, dus snel klaar, dicht bij huis en een al jaren lang goed bekend staande garage in Woerden. Service / After-sales ook perfect geregeld!!!
fantastische service en bereid om ver te gaan voor vaste klanten.
Een goed bedrijf, duidelijk, open en vriendelijk.
Zeer fijn in de omgang en geeft een goed luisterend oor.
Komt betrouwbaar en deskundig over,
Vriendelijk en komt afspraken na.
een prettig bedrijf om mee verder te wordt prettig en snel geholpen
Prima klantvriendelijke service tijdens de aankoop van onze nieuwe auto!
Weddenschap en krat bier verloren. Mijn 9 jaar oude Jaguar sinds een jaar in onderhoud bij Pels. Al 6 jaar lang een probleem met de ruitenwissers. De merk garage heeft het probleem nooit kunnen oplossen. Pels wel
Mega geweldige service. Mijn apk vervalt morgen en kon maandag pas terecht. Tot mijn verbazing was hij vandaag al klaar. Super blij met autobedrijf pels.
Als klant van dit bedrijf ben ik super tevreden hoe ik geholpen ben. Het gaat allemaal netjes en er word netjes gebeld en overlegd wat er met de auto moet gebeuren. Ik kom voor mijn volgend onderhoud en apk gewoon weer netjes terug. Zijn fijne mensen en wat ik al helemaal waardeer is dat het eerlijke mensen zijn. Gewoon in 1 woord geweldig.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden