goede service en deskundig advies klantvriendelijk
Leuk praatje met Jan gemaakt komt alles na wil gewoon een goede auto afleveren punt uit
Lekke band bij de Gamma in Woerden. Snelle service, binnen 10 minuten was de band gerepareerd en opgepompt.
Tevreden
Zijn super vriendelijk en service is echt top
Duim omhoog voor Autobedrijf Pels.Ondanks personeelsgebrek wegens vakantie werd lekke band op locatie en binnen de kortste tijd gerepareerd Wat een service!
Vriendelijk en deskundig personeel. Je wordt op de afgesproken tijd netjes geholpen.
correct en derhalve op klantvriendelijke wijze afwikkelen
prettig en goed behandeld
Zeer goeie kwaliteit mensen zijn vriendelijk en er wordt alles aan gedaan om je auto z.s.m. terug te krijgen. er wordt echt vakwerk geleverd. garage ziet er zeer tiptop uit als je wat hebt dan kunnen ze meestal wat schuiven wat erg prettig is. er staan volop occasions in de showroom ook daar is het prima onder het genot van een kopje koffie. echt een aanrader! auto\'s zijn al flink laag van prijs dus onderhandelen is niet meer nodig. ik zou zeggen, kom een keertje langs Ruben
zeer goed altijd meedenken en een goede service
Ik ben altijd keurig te woord gestaan en keurig behandeld en heel goed ingelicht over wat er met mijn auto mis was. Dat vond ik helemaal te gek,prima ingelicht.
Super vriendelijk en Zeer correct
Altijd goed!
Je wordt hier erg goed geholpen. Kan weer vol vertrouwen met de auto de weg op. Volgende keer gaan we weer naar autobedrijf pels!
Correct en vriendelijk.
We hebben de contacten met autobedrijf Pels als bijzonder vriendelijk, correct en klantvriendelijk ervaren. Onze auto gekocht in oktober 2016 had 2 weken geleden een defecte Aircopomp dus zeer hoge kosten. Na contact met de heer Jan Pels deed hij ons een voorstel dat neer kwam op nagenoeg de helft van de werkelijke kosten van de reparatie, inclusief een leenauto!!! Vandaag is de reparatie gedaan tot volle tevredenheid👍 Ook het personeel is bijzonder correct en deskundig
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden