Nadat we een auto hadden aangeschaft even langs me eigen monteur. Die gaf aan dat er iets niet helemaal klopte met de auto. Contact opgenomen met jan en het uitgelegd. Jan gaf aan dat 2 dagen na aankoop de auto wel goed moest zijn terwijl we die zonder garantie hadden gekocht. Nu bleek de koppakking van de motor te lekken minimaal maar hij lekte. Opgelost door de vakmensen in de garage kostenloos.
wielen wisselen zomer/winterbanden
Vandaag via internet terecht gekomen bij deze auto dealer. Super geholpen en nog iemand met vertrouwen in de medemens. Gelukkig gewoon iemand die op ook eerlijke wijze zijn boterham wil verdienen. Jan dank je in het vertrouwen en weer een super te vreden klant.
Goede uitleg over de verrichte werkzaamheden t.o.v. de factuur.
Geweldig meelevend, meedenkend en ondersteunend!!!
Die waren prima in orde hoor!
Aardig personeel, behulpzaam, duidelijk over afspraken. Je weet waar je aan toe bent
goede contacten, voldoende overleg c.q. uitleg. prima !
Vlotte service, Leuke ontvangst, nette bediening en bovenal........ goed werk geleverd tegen goeie prijs. Kortom: Zeer tevreden!
Je kunt altijd even aankloppen voor advies. Vanochtend werd ik snel geholpen om mijn voorlamp te vervangen. Ik reikte een zelf meegebracht lampje aan. Ik kreeg de tip deze in mijn auto te houden. Voor als ik aangehouden zou worden, dan kan ik laten zien dat ik het bij me heb. Kan toch zo een flinke bekeuring voorkomen. Dank voor de tip.
goed en betroubaar
Bij dit bedrijf een occasion gekocht, zeer tevreden mee.
Nog niet veel ervaring met dit bedrijf, maar tot nu toe prima in orde.
Zeer goed fijne ervaringen met het bedrijf
Prima service, alles netjes volgens afspraak.
Vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Vriendelijke mensen met professionele instelling
Zeer kundig en vriendelijk personeel en volop service. Alles voor een nette en eerlijke prijs.
AANKOPEN WAS ok. Montage van stopcontact voor caravan een ramp. Constante plus-kabel vergeten. De kosten (140 euro) bij een gespecialiseerd bedrijf om dit te verhelpen werden niet terug vergoed.
Bierbrouwersweg 2
3449HW Woerden