Men was vergeten mij te bellen, dat mijn auto gekeurd was.

Zie boven,

keurig afgehandeld

zeer goed geholpen

Keurig geholpen

Keurig op afspraak en meteen geholpen ik kan merken dat er een personeels wisseling de laatste tijd heeft plaatsgevonden volgens mij nu een goed team ga zo door. Groet Loet Le Grand.

Bonafide garage!!!

Monteurs met expertise, altijd wordt er gebeld om reparatiebedrag vòòraf kenbaar te maken, vlotte service na gemaakte afspraak. Reeds ruim tien jaar klant bij dit autobedrijf.

Goede ervaring , een belletje en er is een afspraak!

Altijd goede ontvangst... aardige meneer van de receptie ! En je kan goede afspraken met hem maken , hij belt over de reparatie kosten ! Heel fijn .

Altijd erg tevreden

Personeel denkt mee en proberen in oplossingen te denken wij blijven graag van uw diensten gebruik maken

Heel goed

Vakkundig geïnstalleerd. En auto schoon afgeleverd

Prima service, volgens afspraak!

Betreft monteren trekhaak!

Zoals afgesproken plus goede service

Via internet een afspraak gemaakt voor een grote beurt incl. APK. De werkzaamheden en controlepunten staan uitgebreid beschreven en de prijs is vooraf al duidelijk. Achteraf geen verrassingen. Vriendelijke medewerker die me te woord staat. Onderhoudsboekje is netjes ingevuld en de auto is gratis mooi gewassen afgeleverd. Ouderwetse service. Binnenkort is de auto van mijn vrouw aan de beurt voor onderhoud, ga zeker weer naar dit bedrijf.

de snelle service

Dat ik mijn auto met een gerust hart kan brengen.

Correct

Goed reageren op een plotselinge storing

uitstekend

op tijd , vriendelijk en betaalbaar

Goede service,leen auto gratis Goedekope trekhaak

Slécht

Zomer banden onder de Opel Mocca, er blijft een foutmelding komen, dat de spanning niet goed is. Dinsdag gaat de auto voor de vierde keer terug, hopelijk lukt het dan. Zo niet zijn we in staat om op zoek te gaan naar een andere garage!!

Was snel en prima geregeld

Was goed

Vond het heel fijn dat mijn auto thuis werd opgehaald ,en terug werd gebracht,een super service in deze tijd .

Verschrikkelijke leenauto, verder prima

Leenauto was een verschrikkelijk afgeragd ding. Mijn vrouw had er niet in durven rijden denk ik. Verder ben ik prima geholpen

Top service, korte lijnen, klantvriendelijk en meedenkend

Top service, korte lijnen, klantvriendelijk en meedenkend

Fijne en Goede service

prima hulp. Goed te woord gestaan

Je wordt prima te woord gestaan en goed geholpen.

Kon beter

Kreeg een uitnodiging ondertekent door Matthijs de Vries, was al een meer dan 3 maanden niet meer werkzaam!!!!!!!!!!!!!!!

Ik word hier altijd goed en correct geholpen.

Prima service en vakkundig monteurs.

Eén van de betere voor onderhoud

Qua service en klantvriendelijkheid echt een toppertje. Hebben bij reparaties soms ideeën om het wat schappelijker te regelen, zijn telefonisch goed bereikbaar, denken mee en laten zien; blij mee. Zelf nog geen auto gekocht maar wel al een paar jaartjes klant voor onderhoud.

prima!

Ik heb onlangs een Mercedes 180 kompressor estate uit 2007 gekocht. Met behoorlijk wat kilometers op de teller, maar in hele goede en mooie staat. De auto was precies als telefonisch en op de site omschreven. Inmiddels al behoorlijk wat kilometers gereden en ben heel tevreden over de auto. Contact met verkoper zakelijk en zeer correct.

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden