Vriendelijke mensen, prettige service

Zeer tevreden over de gemaakte afspraak en de uitvoering van APK en onderhoudsbeurt.

mijn eerste ervaring met julie bedrijf is prima

mijn eerste ervaring met jullie bedrijf is prima

Snelle en goede service

Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Goed en snel geholpen. Zeker aan te bevelen.

Betrouwbaar en goed

Personeel is zeer vriendelijk. Ik kom er al jaren en alles is tot volle tevredenheid

Fijne garage, klantvriendelijk geholpen.

Zie boven.

Snelle service

Ik had een lekke autoband. Kon direct terecht. Nieuwe band werd er besteld en na een uur kon ik weer verder!

Zeer tevreden en een goede koop

Onlangs (na een treinreisje van 2 uur) een mooie Audi A4 gekocht. Ontvangst was vriendelijk en netjes. Proefrit geen probleem.

met een klant meedenken! tot oplossingen..!

top

Meteen geholpen

Ik was voor het eerst bij dit bedrijf nadat mijn vorige garage ermee gestopt is (en een passende garage voor zijn klanten heeft gevonden) Ik ging spontaan langs en werd meteen uiterst vriendelijk geholpen. Als nieuwe klant ook 10% korting. Sympathieke actie

Zeer netjes geholpen alles was goed gedaan

heel goed en snel geholpen

heel goed geholpen en klantvriendelijk

Prima service.

Het personeel is vriendelijk en staat altijd klaar.

Perfect Service

Net als bij de vorige airco service ook deze keer een zeer vriendelijke, snell en realistisch geprijzde service!

Goede service.

Al een paar keer bezocht. Goede service door ervaren monteurs. Ook de kosten zijn acceptabel.

Snel handelen

is mij prima bevallen

Als je van een ander bedrijf ( v. d. Pijl) komt is het toch even aankijken hoe eea uit pakt. Tot op heden goede ervaring: apk en motorkap los gemaakt.

Kan nog beter

Iets te duur

Toppers

Top garage. Service is zeer goed. Ik kom er al jaren en mijn dochters inmiddels ook.

Toppers

Top service

Top, snel, duidelijk, betrouwbaar

Netjes van te voren vermeld dat als er iets is er gebeld wordt, auto was snel klaar en er werd vervoer aangeboden.

Mijn ervaring is dat je op een eerlijke manier geholpen word.

perfect geholpen.

Goed en betrouwbaar

Een goede ervaring !

Apk via mijn garage bij pels terecht gekomen Eerst bij vd pijl aangemeld blijkt deze overgenomen door pels. Afspraak was dus niet ingepland maar na telefonisch contact kon ik als nog terecht bij pels en voor de prijs van vd pijl. Dus kortom super service.

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden