Prima geholpen fijne service en het ziet er picobello uit

Prima service!

Fijn geholpen.

Altijd netjes op de hoogte gebracht over de kosten en denken altijd mee voor een goede oplossing.

Prima service.

Prima garage,met deskundig personeel.

Planning en werkzaamheden prima

Alles ok

Prima, op 1 minpuntje na

Minpuntje, ik heb 2 jaar geleden een nieuwe accu gekregen, nu al kapot vind ik wel erg snel. maar ja, het startte moeilijk, dus je hent geen keus.

Uitstekend bedrijf

Reeds jarenlang klant. De mensen zijn zeek vakkundig en meedenkend. Service is uitstekend

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Lekke band aan huis gerepareerd

Een heel positive ervaring

Heel goede verkoop praat van de verkoper maar wel eerlijk

Vriendelijke en goede service

Grote beurt en Apk, netjes gedaan. Vooraf de punten die aandacht nodig hadden besproken, voordat reparatie of vervanging is gedaan. Geen verrassingen achteraf.

Werkzaamheden zoals afgesproken en als extra de auto nog gewassen ook!

Prima service. Klantvriendelijk. Gewoon uitgevoerd wat vooraf afgesproken is en als extra de auto gewassen.

Alles verliep naar wens

Snelle apk service met vervangend vervoer en geen hoge kosten

Verschrikkelijk

Onvoldoende informatie over de herkomst van de auto tijdens het verkoopgesprek, bij oplevering geen 2e sleutel aanwezig en bleek het om een ex leaseauto te gaan. Auto was niet gewassen of gestofzuigd, lag hier en daar nog iets wat er niet hoorde, veiligheidshamers ontbraken. Hebben meerdere pogingen ondernomen om de 2e sleutel te krijgen na ruim een maand pas gekregen. Onderhoudshistorie opgevraagd en nooit gekregen. Kortom zijn klaar met Autobedrijf Pels!

Erg goede ervaring

Erg goede ervaring, snelle service

Prima garage

Communicatie was prettig. Nadat ik de auto ophaalde, was er nog een storing. Dat hadden zij zelf wel even moeten zien. Keurig opgelost en ik kon even een leenauto meenemen.

Een vertrouwen wekkend bedrijf.

Er werken vriendelijke, enthousiaste en probleem oplossende mensen. Werden vriendelijk en gastvrij ontvangen en binnen de afgesproken tijd en kosten werden de handelingen verricht zoals afgesproken. Ik kom daar beslist terug.

Prima contact en service

Goede dienstverlening

aPk en noodzakelijke bandenvervanging goed uitgevoerd. Verroeste remmen voor ook goed aangegeven en vervangen

Accuraat

Prima, betaalbare garage in vergelijking met merk dealers.

Heel goed

Heel goed

Prettige ervaring.

Mooie auto gekocht met inruil huidige auto alles naar het zin gedaan goed geholpen door de eigenaar

Zeer goede service en goed onderhoud

Prima service, snel & goed.

Schade reparatie gedaan.

Goede voorlichting en keurige aflevering auto.

Ervaring is nog beperkt tot de aflevering. We hopen dat in de praktijk tevreden blijven.

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden