zeer goede service

moest wachten op 2 banden die vervangen moest worden. alternatief vervoer in de vorm van een elektrisch fiets. Top.

snelle, goede service

Telefonisch een afpraak gemaakt voor 2 auto's snel, vriendelijk geholpen. Kosten worden netjes besproken en uitgelegd als je over de kosten na wilt denken is dat ook geen probleem. Daar hebben ze alle begrip voor.

Flexibel en goede kwaliteit

Goede mogelijkheden voor het afleveren van de auto en prima resultaat.

Een snelle en goede service

Onderweg naar mijn werk kreeg ik een vreemd geluid bij mijn voorwiel. Omdat ik niet zo terug wilde rijden een garage in de buurt van mijn werk gebeld. Ik kon meteen komen en het probleem was snel opgelost. Super snelle service.

Doen wat ze zeggen, eerlijk en transparant.

Heldere afspraken, goede uitvoering

Trekhaak gekocht en laten monteren. Zeer netjes gewerkt, controles uitgevoerd. Nette prijs (conform offerte).

Hartelijke mensen die mij een prima auto verkochten.

Service en klantvriendelijk gericht

Gebruikte jonge auto gekocht. Goede afspraken kunnen maken en deze zijn bij aflevering volledig na gekomen. Vriendelijk personeel. Niet alleen de afdeling verkoop maar ook de medewerkers in de garage.

prima vakmensen en uitstekende service

direct geholpen

Goed voor dove klanten

Tevreden

Ontspannen en vriendelijk ontvangst

Vriendelijk en deskundig geholpen. Alles prima geregeld. Ontspannen sfeer in de zaak.

Vriendelijk ontvangst

Volgens mij een goede service aan mijn auto verleend

Vriendelijke en deskundige service

Vriendelijke en deskundige service

Blij dat alle weer in orde is....

APK en grote beurt uitgevoerd en schokdempers vóór vervangen. Het vervelende geluid bij ieder hobbel in de weg is verdwenen.

nonchalante afwerking

weinig geld terug voor oude auto en bij ophalen van nieuwe auto niet gewassen en gestofzuigd,ook geen naprapport...dus matig

Klantvriendelijk en kunt snel terecht

Je kunt er vaak snel terecht en bellen altijd keurig op tijdens een beurt wat ze hebben gevonden voordat ze het maken/vervangen. Vaak vertrouwde gezichten te zien bij receptie en werkplaats.

Bestelling en opdracht maar half uitgevoerd

Trekhaak plus fietsenrek via ANWB besteld. Van het totaal pakket was de helft niet beschikbaar.

een storing supersnel verholpen

De auto hield in en na diagnose bleek er een massastoring te zijn, snel gevonden en de auto rijdt weer perfect

Goede en eerlijke garage

Wordt altijd snel en goed geholpen voor een normale prijs.

super

super

Beter kan niet!

Via Trekhaakcentrum.nl bij dit bedrijf terecht gekomen en afspraak gemaakt. Ik kon zelfs een halve dag eerder komen. De trekhaak is netjes gemonteerd en als service vsn binnen en buiten schoongemaakt. Daarbij nog een mooie thermoskan als cadeautje! Ik kan niet anders dan positief oordelen!

Uitstekende, vlotte en eerlijke APK-keuring

Betrof onze camper van 13 jaar oud. Geen gebreken geconstateerd, ook geen hele kleintjes!

Je word goed geholpen

Herstel snel en correct uitgevoerd tegen een nette prijs.

Prima geholpen fijne service en het ziet er picobello uit

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden