Fijne garage, goede service, vriendelijke ontvangst

Auto gebracht zonder dat ik een afspraak had; kreeg meteen een zeer goedkope huurauto mee. Auto zeer snel daarna gerepareerd. Goede communicatie aan de telefoon.

Bijzonder fijne garage!

Altijd een prima service, vriendelijk en meedenkend. Prettige rekening transparant en eerlijk. Kortom aanrader voor aanschaf en onderhoud.

prima , zoals altijd

goed geholpen al bijna 10 jaar

klantgericht

xxx

Erg goed

Heel goed geholpen en snel

Klantvriendelijkheid!

Een enorme klantvriendelijkheid !

een bedrijf wat goed voor zijn klanten is

goede service redelijke prijs vriendelijk behulpzaak

Goed kontact prima surfen.

Uitstekende afhandeling

Dit is volgens mij, in de hele wereld met een zaklamp te zoeken

Vertrouwd vakkundig en klantvriendelijk

Vertrouwd vakkundig en klantvriendelijk

klantvriendelijk. Netjes ontvangen met koffie.

Prima geregeld

Probleem oplossend gericht

Netjes afgewikkeld

Keurig volgens afspraak en vast prijs banden vervangen

Prima geholpen met nieuwe auto

Ik goed en netjes geholpen

Snel en erg netjes geholpen tegen een zeer schappelijke prijs

Vriendelijk en goed

Professionele mensen die service willen verlenen. Indien een reparatie nodig is, word je eerst gebeld.

Prima professionele service

Auto gekocht die ik pas na 2 weken kon ophalen omdat ik nog een lease auto had. Dit was geen probleem en na 2 weken stond de auto klaar en was alles geregeld mbt overdracht.

Prima geholpen. Vakmensen.

Prima.Heb zo ook beloond met een tractatie bij de koffie.

Let op de afwerking!!

Alles althans bijna alles was ok. Receptie leenauto helemaal perfect Maar ik ben iemand van details dus ik zag dat sommige panelen niet mooi aan sloten op (bumper/zijpaneel) Dus deze zelf aangedrukt. 3 lichte beschadigingen op de plaats boven de trekhaak en volop zwarte vingerafdrukken op de bumper van de monteur....Jammer lever de auto schoon af en meld de kleine beschadigingen. Verder is het veel werk (dat verbaasde mij) maar prima uitgevoerd tegen een gunstige prijs.

Prima service!

De auto kreeg een "beurt" en alles verleip volgens afspraak en tijd.

Perfect en correct geholpen

Probleem. lekke band (Spijker). Op vrijdagmiddag. Band besteld maandagmorgen vervangen conform afspraak. Prima!

Goede service en correct en professioneel geholpen

Zeer fijn geholpen door de eigenaar . Had hier zeker een vertrouwd gevoel bij. Auto was keurig opgepoetst en netjes afgeleverd

Auto gehaald en terug gebracht

Deskundig en betrouwbaar

Te lage bandenspanning in 1 band, advies gevraagd bij de garage. De band werd gelijk helemaal gecontroleerd en er bleek een grote spijker in te zitten.

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden