Snel en goede service

Lekker snel geholpen, goede prijs en service. Precies volgens afspraak. Top!

Vriendelijk geholpen en een prima uitleg hoe je de trekhaak kan monteren en demonteren

Zeer goed en snel geholpen.

De dames van de receptie en de heren van de werkplaats hebben ons net voor onze vakantie uit de brand geholpen. De auto is nu weer piekfijn. Bedankt voor de snelle service. Wij komen zeker terug.

Snel en vakkundig

Goed bedrijf, snel en correct

Mijn eerste ervaring

Mijn auto is voor het eerst hier in onderhoud gebracht. Online afspraak geboekt voor onderhoud en APK. Bij aankomst werd ik vriendelijk te woord gestaan en gevraagd of ik een fiets mee wilde krijgen, omdat de combinatie APK en onderhoud best wel even kan duren. Er werd duidelijk uitleg gegeven hoe ze te werk gaan. Eerst APK controle. Komt daar wat uit dan krijg ik een telefoontje met de gevonden gebreken en de kosten. Bij akkoord zouden ze dan overgaan tot de werkzaamheden. Ik kreeg een telefoontje, maar geen gebreken en daarna werd mij de kosten van het onderhoud aangegeven en akkoord gevraagd. Ik heb dit als heel fijn ervaren.

Prima geholpen, vriendelijk, snel

Snelle afspraak, vriendelijk geholpen.

Slecht

Laast A.P K gedaan met kleine beurt . Kreeg een hoge rekening .achter af . Dus niet doen

Top x 10!!!!

Vanmorgen per toeval terechtgekomen bij Pels. Er was sprake van een spoedgeval in de electra van mijn auto. Eea ivm mijn aanstaande vakantie. Ik ben super goed geholpen. Het probleem werd snel opgelost door heel vriendelijk begripvol personeel. Mijn dank is GROOT.

Vriendelijke mensen, prima geholpen

Fijne contacten met de verkopers en een goede deal gemaakt.

Prima service en goede communicatie.

Autobedrijf Pels heeft voor mij een trekhaak van Trekhaakcentrum geïnstalleerd onder mijn camperbus. Er was een verkeerde kabelset geleverd maar Pels heeft er alles aan gedaan om in overleg met mij dit goed op te lossen. Ze hebben echt regelmatig gecommuniceerd over de stand van zaken. Compliment hiervoor!

Fijne communicatie en vriendelijk personeel netjes afgeleverd

Wij hadden een auto gezien bij auto pels. We zijn er heen gereden zonder afspraak werden vriendelijk geholpen door een man met ervaring een bedrijf waar ze weten hoe met klanten om te gaan,proefrit was geen probleem zonder veel extra gedoe. Geen opdringerig gedrag ,maar duidelijkheid over verkoop, deze man heeft jaren ervaring en dat merk je,hij nam t waar voor zijn schoonzoon op het moment en was zelf vroeger de eigenaar echt familie bedrijf. We hadden een fijne proefrit en besloten tot koop over te gaan binnen een week konden we hem netjes gepoetst ophalen . Ook dit verliep soepel en rijden nu met plezier in een prachtige auto. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en voor onderhoud hier ook naar toe gaan. Bedankt voor de fijne klantenservice

afspraak geheel nakomen en altijd nog extra service

Zeer vriendelijk

Snel en goed geholpen

APK keuring snel en correct uitgevoerd. Kon de camper al een dag ervoor brengen en werd rond middaguur gebeld dat ik de camper weer kon komen halen.

Kleine beurt, APK en remvloeistof vervangen. Snel gedaan en goed gecommuniceerd over kosten.

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes geholpen

Zeer prettig contact met aanschaf auto

Zeer prettig Open en eerlijk contact, auto stond netjes klaar voor afgesproken proefrit en zelfde avond een deal kunnen maken.

Trekhaak bevestigd

Trekhaak keurig aangebracht voor een redelijke prijs

Klantvriendelijk,flexibel,ook interne qualiteit hoog in het vaandel

Zie hierboven. Wordt goed te woord gestaan. Een ruim voldoende omdat er altijd wat valt te verbeteren. Intern of naar de klant toe.

Fijne mensen. Goede service.

Trekhaak laten monteren. Veel service. Gratis leenauto. Duidelijke uitleg.

Geweldig, uitstekend

Aardige mensen en goede service

Super goede ervaring

De afneembare trekhaak van Brink is prachtig geïnstalleerd door autobedrijf Pels. Met afgenomen trekhaak en ingeklapte stekkerdoos zie je niet dat de auto een trekhaak heeft. Hele vriendelijke mensen ook. De volgende keer gaat onze auto weer naar Pels autobedrijf

Goede ervaring.

Gemaakte afspraak prima uitgevoerd.

vriendelijke en duidelijke service

prima uitleg en opgave kosten bij reparaties.

Netjes en oprecht

Er moest meer gedaan worden dan ik zag aankomen, ik werd uitgenodigd zodat ik het zelf kon zien. Dat stel ik zeer opprijs

Ze zijn heel vriendelijk, ze gaan goed om met hun klanten. Met veel verstand

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden