Prima vlotte service

Vriendelijk en kundig personeel

Ik ben tevreden.

Klantvriendelijk garagebedrijf met schappelijke prijzen.

Slecht

Onbeleefde mensen die niet begrijpen hoe ze een factuur moeten opmaken voor een buitenlandse klant en die niet de moeite doen om dit uit te klaren

Open en eerlijke communicatie.

Open en eerlijke communicatie. Onderdeel besteld bij Renault dealer wat meer dan 2 maanden op zich heeft laten wachten! Gelijk gemaakt toen het onderdeel weer geleverd was. Top!

Vriendelijk personeel

Altijd keurig geholpen Door receptie en werkplaats

Uitstekend geholpen!

Prettig contact en eerlijk advies. Ervaren als een hele prettige dienstverlening.

duur maar veel service

duur maar veel service

Het is een mooie zaak

Ik heb een goede auto meegekregen en ben heel goed geholpen

Goede service vriendelijk geholpen

Ik werd goed geholpen vriendelijk personeel

Zoals elk jaar met APK zijn de meeste punten prima. Helaas kwam ik er thuis pas achter dat na nieuwe accu mijn radio cd systeem niet meer goed werkt. Helaas code van vorige eigenaar onvindbaar. Graag was ik voor het vervangen van de accu of bij ophalen hierop gewezen. Daarom dit jaar een minder beoordeling.

Prima geholpen

Netjes en prima geholpen

goed geluisterd naar ons probleem ,en snel en goed geholpen, zodat we weer vertrouwen hebben om de w

vertrouwen hebben om de weg op te gaan

Zeer prettig geholpen

Vriendelijk geholpen, snel tot een deal gekomen en zeer netjes afgeleverd.

Trekhaak keurig geleverd en gemonteerd

Duidelijke website en keurig volgens afspraak geleverd. Netjes afgeleverd

Geweldig bedrijf

Enthousiaste mensen

Prima service!

Er waren problemen met het vinden van de goede aansluitset voor een trekhaak, maar ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Probleem is na veel inspanning hunnerzijds goed opgelost!

Zeer goed!

Een zeer goede garage ze zijn erg behulpzaam en klant vriendelijk de kwaliteit is ook prima echt een aanrader om daar een auto aan te schaffen. En de service is ook prima!

Netjes voor mekaar

Net en deskundig geholpen, zoals altijd.

Pels is altijd OK

(k heb al een aantal jaren goede ervaringen met Pels.

geweldige contacten met bedrijf

zeer goed ontvangen en tot uiteindelijke aflevering van auto deskundige uitvoering van eigenaar bedrijf

Enorm goed geholpen

Enorm goed geholpen. Erg blij met de service.

Fijn geholpen

Zeer goed geholpen met het kopen van onze auto

Hele goede service

Na het kopen van mijn 2e hands auto bleek hij na 3 dagen olie te lekken. Dit is snel en zonder kosten goed verholpen. Heel fijn.

Netjes en snel

APK afgesproken via website, aan de balie meegedacht over wat er gebeuren moest. Snel en netjes uitgevoerd

Nvt

Goed service