Snel geholpen!
Pech met de auto, en dus geen afspraak. En toch weer heel snel de weg op. Bedankt Marco!
21 September 2026
Lex en Lonneke
Laden reviews...
69 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 482 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen een betrouwbare en vriendelijke service. De service is efficiënt met duidelijke uitleg en een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Veel reviews benadrukken betrouwbaarheid en vakmanschap. Al met al is de ervaring zeer positief.
21 September 2026
Lex en Lonneke
nn
17 September 2026
Leo en Klazien
Lemelerveld
De reparatie en beurt werden uitgevoerd volgens afspraak en toen het storingslampje brande werd net zo lang gezocht tot de storing werd gevonden. Ook toen het lampje spontaan niet meer brande. Goed werk
31 August 2026
Wim
Raalte
Even een klein praatje, goede uitleg, Prima kwaliteit prijs verhouding
30 August 2026
Mariël en Marga Jansen
Heino
Komt afspraken na vriendelijk personeel levert goed werk
Gert
Dalfsen
Betrouwbaar en eerlijk advies. Alle kennis in huis.
Peter en Moniek
Lemelerveld
Een kleinere reparatie wordt direct aangepakt en er wordt nog gerepareerd i.p.v. altijd vervangen.
Dwar
Deventer
Prettige samenwerking in goed overleg
27 August 2026
John en Tonny
Luttenberg
Prima , no nonsens , maar gewoon goed !
21 August 2026
Paul en Ilse
Luttenberg
Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. En er wordt steeds goed met je meegedacht.
14 August 2026
Jos en Yuli
Lemelerveld
Ik ben al enige jaren gewend aan prima service en dienstverlening door betrouwbare vakmensen.
13 August 2026
I.
Heino
Wij hebben al jarenlang onze auto's in onderhoud bij ten Have: prima service en nog nooit klachten gehad over geleverd onderhoud. Als er tussendoor problemen zijn word je snel geholpen.
13 August 2026
Jan
Lemelerveld
vlotte service en ze denken met je mee
12 August 2026
Jan en Ria Zieleman
Lemelerveld
Goede service we zijn heel tevreden
11 August 2026
Harm
Lemelerveld
Goede fijne service ook als je zo even binnen komt zonder afspraak
Alfred
Lemelerveld
Ik word altijd goed en snel geholpen. Daarnaast is het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.
Leonora
Zwolle
Zelfs in het weekend staan ze klaar om je van dienst te zijn. Uitstekende garage !!
Bernard
Leveren goed werk
14 July 2026
Raymond
Lemelerveld
Duidelijk in wat er moet gebeuren zonder verrassingen. Vlot en erg goed geholpen. Goede communicatie.
6 July 2026
Fam. Blankvoort
Heino
Zeer klantvriendelijk en goede service
6 July 2026
Henk
Nijverdal
Ik kwam hier altijd al voor onderhoud, maar een paar jaar geleden werd mijn auto onverwacht afgekeurd op een moment dat ik absoluut niet zonder kon. Er werd toen direct meegedacht over een geschikte en betaalbare vervangende auto. Ook deze keer weer uitstekend geholpen met de APK en onderhoudsbeurt. Vooraf had ik gemeld dat de airco kapot was; ze belden netjes terug met de diagnose en de kosten. Ook namen ze telefonisch contact op over de banden, waarbij goed werd meegedacht over mijn wens voor veilige banden met veel grip bij slecht weer. De auto was ik door het extra werk een dagje langer kwijt, maar ik heb altijd een leenauto van hen, dus dat was super geregeld. Betrouwbare garage met uitstekende communicatie!
17 June 2026
Aukje
Deventer
In 1 woord top.
Richard en Yolinda
Nieuwkoop
Nooit geen probleem alles wordt opgelost
Dirk
Nijverdal
Autobedrijf Ten Have is een hele fijne garage met vriendelijk en deskundig personeel. Je wordt er altijd snel geholpen.
Dineke
Lemelerveld
Klantvriendelijke afhandeling bij onderhoud. Onderhoud word goed uitgevoerd en heb het hele jaar geen verstoring aan de auto.
11 June 2026
Michel en Imgrad Schrijver