Filters

10

Amazing experience

Arjen is an amazing instructor. I went from having full anxiety about driving to getting my license. Highly recommend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwen kweken, vertrouwen krijgen!

De moed begon me in de schoenen te zakken ... 33 en nog steeds geen rijbewijs. Ik had inmiddels een paar rijscholen versleten, m'n theorie-examen was alweer verlopen, ik zag het niet meer gebeuren. Maar toen kwam Arjen op mijn pad, de positieve en stabiele factor die ik nodig had om dat papiertje gewoon te halen. Beetje bij beetje kreeg ik meer zelfvertrouwen, en toen lukte het opeens om in één keer af te rijden! Zo kwam dat hoofdstuk toch nog tot een goed einde. Bedankt voor het maatwerk, Arjen, nu rijd ik fluitend naar het strand, oma en de bouwmarkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top instructeur!

Arjen neemt de tijd voor je en zorgt dat je met een goed gevoel deelneemt aan het verkeer, dankjewel arjen door jou heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustige duidelijke uitleg en motiverende feedback

Rustige aangename rij-instructeur met goede duidelijke uitleg. Geeft motiverende opbouwende feedback. Fijne rijlessen gehad, echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top instructeur

Hele relaxte ervaring. Alles word op een duidelijke relaxte manier uitgelegd. In 1 keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Begon als een beginner en eindigde als een fatsoenlijke bestuurder

Je wordt goed begeleid bij het rijden. Hij zet je nooit onderdruk en als je met stress rijd dan probeerde hij je weer rust vinden. Arjen zegt altijd wat met een goeie reden en met zijn feedbacks kom je altijd een heel eind Bij Arjen moet je zeker terecht als je wilt autorijden

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool in Haarlem en omstreken

Arjen zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en legt alles duidelijk uit. Door zijn geduld en advies ben ik geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor mij had het niet beter gekund

Ik zag er best tegen op te beginnen met rijles. Toen vond ik deze rijschool met aandacht ook voor als je het spannend vind om rijles te gaan nemen. Heel blij dat ik dat heb gedaan. De lessen zijn duidelijk, ontspannen, geen druk. Doen waar je aan toe bent. En dan in een keer geslaagd! Super blij toch nu met mijn rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne manier van rijden, en oog voor elk individu.

Het idee alleen al van rijden in een auto maakte mij erg zenuwachtig, maar dat heeft Arjen compleet weggenomen. Hij heeft ontzettend veel aandacht voor zijn leerlingen. Als ik mijn dag even niet had kon ik dat rustig aangeven, en dan gingen we iets minder intensieve dingen doen die dag. Hij gaf me het vertrouwen dat ook ik gemaakt ben om te rijden, en ben daarom ook in één keer geslaagd voor het examen. Bedankt lieve Ar, zonder jou had ik dat pasje nooit gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Alphenaar is een goede rijinstructeur met veel geduld.

Voor mij - als iets oudere leerling - was Rijschool Alphenaar een goede keuze. Volgens de RIS-methode worden alle stappen duidelijk en inzichtelijk gemaakt. De methode biedt veel structuur. Arjen heeft veel geduld en er wordt veel aandacht besteedt aan dingen zoals voertuigbeheersing en kijkgedrag (scannen). Er is tevens veel ruimte voor zelfreflectie. Rijschool Alphenaar is zeker een rijschool die ik aan anderen zou aanbevelen. Susanne Hendrikx

 • Aanbevelen? Ja
9

Leerzame lessen

Leerzame lessen die gegeven worden in een ontspannen en veilige sfeer. Arjen is geduldig en geeft opbouwende feedback.

 • Aanbevelen? Ja
10

Arjen is een top instructeur

Ik ben in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs door de lessen van Arjen! Arjen is een uitstekende instructeur, hij heeft mij veel geleerd op een leuke en gezellige manier. Vooral de communicatie, uitleg en geduldigheid was heel goed omdat hij echt de tijd neemt om alles helder en gemakkelijk uit te leggen. Dit zorgde ervoor dat ik zelfvertrouwen kreeg in het autorijden. Ik heb altijd met veel plezier bij Arjen in de auto gezeten. Hoe blij ik ook ben met het behalen van mijn rijbewijs, de gezelligheid in de auto ga ik wel missen. Bedankt voor alle lessen Arjen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele prettig rijinstructeur

Arjen neemt de tijd voor je en is erg geduldig. Verder altijd professioneel en komt zijn afspraken na. Ik zou rijschool Alphenaar aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Wat heb ik een fijne tijd bij Arjen gehad. Het was een enorme drempel om te nemen, maar met geduld, rust en vertrouwen van Arjen werd deze steeds een beetje lager. Met een fantastisch resultaat, mijn rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk een rijschool die zich aan de leerling aanpast in plaats van andersom.

Ik begon met lessen met gigantische angst voor bijna elk element van autorijden. Door zijn geduldige aanpak, uitleg en rustige opbouw ben ik stukje bij beetje van de angst afgekomen en het rijden zelfs leuk gaan vinden. We hebben ook behoorlijk wat af gelachen in de auto! Ik heb me nooit een 'nummer' gevoeld en ben zo blij dat ik na een aantal negatieve ervaringen met andere rijscholen eindelijk heb leren autorijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige manier van lesgeven

Arjan is geduldig, eerlijk heeft een goede manier van communiceren en zorgt dat je stap voor stap zekerder leert autorijden. De lessen heb ik als zeer prettig ervaren. Als ik aangaf geen zin in een les te hebben dan kon Arjan het zo ombuigen dat de zin er al snel weer kwam. Dmv een luchtig gesprek en een portie gezonde humor. Hij verteld niet alleen waar je aan moet werken, maar ook wat goed gaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Na 7 jaar van mn rijangst afgekomen door Arjen! Fijne en rustige uitleg. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van grote rijangst naar slagen in 1 keer!

Arjen heeft me ontzettend goed begeleid bij de rijlessen en in het overwinnen van mijn angst om op de snelweg te rijden. Vanaf het begin kon hij goed inschatten waar de knelpunten zaten(te weinig vooruit kijken, perfectionisme) en kon daar heel goed op anticiperen. Met veel humor en door vooral niet te snel te gaan heb ik kunnen afrijden en nog belangrijker, ook heb ik nu genoeg vertrouwen om ook de auto in te gaan stappen. Alphenaar is echt een aanrader als je gaat voor een degelijke, goede basis waarmee je ook na je examen veilig de weg opgaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na 1 keer afrijden geslaagd!!

Arjen is een fijne en rustige instructeur die je graag wilt helpen om een goeie zelfverzekerde chauffeur te worden. Ik ben de 3e van de familie die bij Arjen gelest heeft. Alle 3 zijn we in 1 keer geslaagd! Ik ben heel erg blij dat ik bij Arjen heb mogen lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en in één keer geslaagd!

Arjen is een geweldige rij-instructeur. Hij heeft mij ( uit Zuid Afrika dus andere kant van de auto, andere kant van de weg, andere regels/ geen fietsers) enorm geholpen en ik ben in één keer geslaagd. Arjen geeft les met passie, hij heeft veel ervaring en geduld. Ik kan Arjen iedereen aanraden bij het behalen van je rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie rijles met een ontspannen sfeer

Ik vond het lessen bij Alphenaar erg leuk, Arjen gaf duidelijk les en er was altijd een prettige sfeer. Ik ben na mijn eerste examen geslaagd en ben erg blij met mijn rijbewijs :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke en fijne lessen.

Bij Arjen leer je echt autorijden. De lessen worden op een duidelijke en ontspannen manier gegeven. Het resultaat is er naar: in 1 x geslaagd :-)!

 • Aanbevelen? Ja
10

De rijschool waarbij de rijopleiding écht op maat is

Voordat ik bij Arjen kwam had ik al twee jaar bij een andere rijschool gereden. Daar lukte het niet om te leren schakelen en had ik wat rijangst ontwikkeld. Bij Arjen in de auto werd autorijden leuk. Arjen koppelt vaardigheden los, gaat dat met je oefenen, waarna je het integreert. In het begin heb ik heel veel koppeling-oefeningen gedaan op een rustige plek. Ook het heen en weer rijden tussen twee rotondes om het terug en het opschakelen te oefenen en een stijle helling (met rondje van de zaak) voor de hellingproef hebben mij enorm geholpen. Dankzij deze losse vaardigheden te oefenen en te herhalen tot ik ze beheersten kreeg ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Arjen is uitstekend in staat om de opleiding op maat te maken. Ook is de sfeer in de auto ontspannen. Fouten maken is onderdeel van het leerproces. Verbeterpunten worden rustig besproken, maar de nadruk ligt op het positieve. Ik kan nu schakelen en ik ben in één keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne lessen bij Arjen en in 1 keer geslaagd!

Ik heb de lessen als heel plezierig ervaren. Arjen heeft geduld en legt de dingen helder uit. Ik heb geen één keer gehad dat ik geen zin had in een les, iets wat ik bij eerdere rijscholen wel had. Ik kan rijschool Alphenaar van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

leerzaam

ik ben meer in me zelf gaan geloven door alphenaar

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.