Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het bedrijf om vriendelijk en deskundig personeel en betrouwbare service. Er is veel aandacht voor duidelijke communicatie en transparante kosten. Snelle afhandeling en duidelijke afspraken komen regelmatig terug in de reviews. Het algemene beeld is een betrouwbaar autobedrijf met een lange staat van dienst en veel tevreden klanten.
Al jaren kom ik hier en elke keer valt me de klantvriendelijkheid op. Daarnaast zijn ze zeer behulpzaam en flexibel. Zeer tevreden!
5 June 2026
Jeroen
Lisse
Bijzonder gezellig en deskundig bedrijf
18 May 2026
Hans
Heemstede
Goede service en vriendelijk personeel
17 May 2026
Pim
Hillegom
Ik kon snel een afspraak maken voor een carterpanpakking te laten vervangen. De garage houd je netjes op de hoogte en vragen eerst akkoord voor de werkzaamheden! Ook netjes weer gebeld als de auto eerder klaar is.
20 April 2026
Abraham Bavelaar
13 April 2026
Pj de Haas
Lisse
Vorige weej zaterdag ben ik langs geweest om mijn wensen te bespreken voor een auto. Binnen een week rijd ik al rond in een auto die volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Goede service, snel schakelen en prettig contact. Zeker een aanrader!
8 April 2026
Fleur
Cruquius
Zocht een lokale garage na overname van mijn leaseauto. APK en beurt uitgevoerd volgens afspraak en zonder verrassingen in de prijs. Zeer tevreden over communicatie en service.
5 April 2026
Gert Jan
2 April 2026
Hans
Bentveld
Mijn auto daar gekocht en in onderhoud gehouden. Wat een geluk!!! Zij kennen mijn auto als de beste van n geven altijd duidelijk en eerlijk aan of er iets technisch moet in orde is, maar ook direct wat het gaat kosten om het te laten repareren. Zeer aardige en competente gasten. Als het langer gaat duren altijd een bolletje vooraf. Alsjeblieft er klaar is idem. Leen auto? Geen probleem. Service staat buiten kijf da is ze met de paplepel in gegoten. Fantastisch bedrijf. Mijn volgende auto zal ook daar in onderhoud gegeven worden. TOP. Bedrijf
13 February 2026
Robertino
Amsterdam
Prima service!
10 February 2026
John
Noordwijkerhout
Ik heb samen met Johan een nieuwe auto uitgezocht en uiteindelijk gekocht. Dat ging op basis van vertrouwen en ik ben zeer tevreden. Hij dacht actief mee, probeerde het uiterste voor mij te doen, en zo kan ik nog wel een tijd doorgaan. Weet je, het is eigenlijk heel simpel. Bij een nieuwe auto wil je het gevoel hebben dat je nieuwe auto echt door een strenge controle gaat en dat als er wat is, je weet dat terecht kan bij de garage. Dat je geen kat in de zak koopt, maar betrouwbare kwaliteit. Dat gevoel krijg je. Dus ik kan garage De Smit zeer aanraden. Geen twijfel. Doen.
1 February 2026
Tom
Oegstgeest
Heel klantvriendelijk en meedenkend. Geweldige service
27 January 2026
Michael
Heerjansdam
Na een uitgebreide grote beurt rijdt mijn Audi weer zoals ik ooit gewend was. Hoewel de beurten bij de merkdealer ook OK waren, is mijn ervaring bij Autobedrijf De Smit beter.
24 January 2026
Jan
Lisse
Altijd bereid om mee te denken en te handelen, ik er al vele jaren.
15 January 2026
Lucia Van leeuwen
Hillegom
Het halen en brengen van de auto wordt zeer gewaardeerd.
6 January 2026
M.j
Haarlem
Goede garage met geweldige service en top mensen.
19 December 2025
Mea
Leiden
duidelijk voorstel, snelle service en strakke prijs.
18 December 2025
Marc Geerts
Lisse
Komen altijd de afspraken na En proberen mee te denken Dus een aanrader voor iedereen ondernemer
9 December 2025
Martin
Uithoorn
We zijn al vanaf het eerste begin bij autobedrijf de Smit. Altijd keurig en snel geholpen. Prima service.
6 December 2025
Angelique
Nieuw-vennep
Professioneel en plezierige samenwerking
5 December 2025
Peter
Rijnsburg
Altijd vriendelijk en bereid tot advisering bij problemen en bij voorkeur meer dan 1 oplossing met benoeming van de voor en nadelen van de verschillende opties.
27 November 2025
Vriendelijk, betrouwbaar bedrijf
26 November 2025
Inge
Hillegom
Al jaren klant en tevreden. Overal gaat wel eens wat mis maar dan wordt het altijd keurig opgelost.
24 November 2025
Jan
Splinter
Smit garage is eerlijk en behulpzame garage.
13 November 2025
Jacco