Gewoonweg bagger
Na jaren als trouwe klant heb ik een auto bij hen (nieuwe 2dehans) gekocht. De Chevrolet Aveo diesel (staat nu nog te koop). Wat een grote fout was dat zeg. Ik heb er alleen maar ellende mee gehad. Ik heb de auto 4 maanden gereden en heb ongeveer gemiddeld 2 keer per week terug naar de garage gemoeten omdat er van alles mankeerde. Dan vliegt er een koelleiding ineens ervanaf tijdens het rijden, dan gaat de ophanging allerlei rare geluiden maken. Vervolgens komt er ineens rook onder de motorkap vandaan. Dan maakt de motor ineens rare geluiden. Gewoonweg een miskoop. Dat kan gebeuren zou je denken. Alleen de afhandeling was echt dramatisch. We hadden afgesproken dat we hem te koop zouden zetten en als die verkocht is, dat ik dan me geld zou krijgen. Als dat niet lukte hadden we een bedrag afgesproken dat we terug krijgen na 3 maanden. Hij was niet verkocht na die tijd, dus wilde ik een afspraak maken om rond de tafel te zitten. Het lukte niet om dit voor elkaar te krijgen. Meerdere keren voor gebeld en langs gegaan. Ik zou terug gebeld worden en dit gebeurde maar steeds niet. Na een hoop gezeik kreeg ik het voor elkaar dat ik het geld van de auto terug krijg zoals afgesproken. Alleen dit geld stond niet op de afgesproken datum op de rekening en heb ik weer 3 keer moeten bellen. Uiteindelijk stond 2 weken later dan afgesproken het geld op de rekening.
Als je een hoop gezeik wilt voor duur onderhoud dan ben je hier aan het juiste adres.