goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan geen beschrijving geven, omdat ik nu pas bezig ben met de aanschaf van een gebruikte auto. De klantvriendelijkheid en benadering was al correct. De rest is nog even afwachten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop van Citroen C4 Picasso is bijzonder plezierig verlopen

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, geen bla bla

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ok
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op maandag 20 januari bij Autobedrijf een gebruikte auto gekocht en heb uitermate plezierige ervaringen met dit bedrijf. Prettige ontvangst, uitgebreid de mogelijkheid om een proefrit te maken, vragen te stellen en een onderhandeling die in alle redelijkheid is verlopen. Kortom, prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De C4 (Grant) Picasso specialist, vooral op het gebied van gas. Zoek je een C4 op gas dan moet je echt hier zijn. Mede omdat bijna iedere C4 op gas in Nederland hier in Gemert staat.\r\n\r\nIk ben gevallen voor de auto gekozen na een 2-3 uur durende proefrit. Alle bijzonderheden gemeld welke bij de aflevering perfect waren opgelost.\r\n\r\nLeuk detail: de Automatten met het logo van schoenmakers. Kent u nog de tijd dat u probeerde gratis matten te onderhandelen bij de aanschaf van uw auto. Ik hoefde er niet eens om te vragen!\r\n\r\nEr word alles aan gedaan om te zorgen dat de auto naar volle tevredenheid word afgeleverd. \r\n\r\nAuto mee naar huis genoemen en merkte nog een paar dingen op. Er ontbrak een banden vulset, er was een rubber kapot in de tankklep, de auto trok naar rechts en het stuur trilde. Ik baalde enorm, want ik had niet voor het garantie pakket gekozen. Gebeld met de dealer en alles is achteraf professioneel en zonder extra kosten vervangen en/of opgelost. \r\n\r\nTijdens deze herstel werkzaamheden kreeg ik zelfs een vervangende auto, ook zonder extra kosten!\r\n\r\nMocht ik weer een auto nodig hebben dan ga ik eerst naar Schoenmakers. Ik heb in het verleden slechte ervaringen met tweedehands autodealers en was sceptisch. Maar Schoenmakers heeft bewezen dat er ook betrouwbare dealers zijn waarbij service en een tevreden klant hoog in het vaandel staan. Zeker het bezoeken waard!\r\n\r\nService: Is top en dat blijkt wel uit mijn verhaal\r\nDeskundigheid: Is niet optimaal op de locatie zelf (kleine), maar hebben een netwerk in de directe omgeving waar ze terecht kunnen.\r\nPrijs/kwaliteit: Auto met weinig km\'s voor een prima prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een keurig en net bedrijf. Met een ervaren kennis. En voor zo ver wij nu weten,\r\nopen en eerlijk handelend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens mijn eerste bezoek werd ik goed ontvangen. Ik heb rustig rond kunnen lopen waardoor ik zelf een eerste selectie van mogelijke interessante auto\'s kon maken. Enkele weken later ben ik teruggegaan nadat ik thuis via de website alle details nog eens goed bekeken had. Ik heb toen een proefrit gemaakt een het was geen enkel probleem om hier bijna een halve dag over te doen. Dat was heel prettig want zo kun je de auto thuis samen even bekijken, heb je bedenkttijd en krijg je een heel goede indruk van de auto die ik dan ook gekocht heb! De kans is dus groot dat ik nog eens terug kom over een jaartje of vijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, Goede service en flexible instelling
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik 125 km gereden kom ik daar eigenaar niet aanwezig terwijl ik smorgens nog gebeld had voor een auto .\r\nIk kon hem zo meenemen zei hij want hij was goed kom ik daar start hem vliegwiel rammelt voor niks gereden .\r\nHeel erg slordig vind ik daar baalde ik goed van.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en komen hun afspraken na! Zeer zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vrijdag een proefrit gemaakt met een auto C4 Picasso. De auto stond nog niet klaar, we hadden vooraf gebeld om de rit te maken. Maar dit werd direct verholpen, er moesten wat zaken ingevuld worden en de auto stond klaar.\r\nAansluitend met de eigenaar \'Gerard\' een babbeltje gemaakt over de auto en de onze, onder het genoot van een bakkie koffie. Een vriendelijk maar zakelijk gesprek, meedenkend en open. Nette prijs voor onze auto ontvangen en oplossingsgericht meedenkend in kosten en zaken. prettig gevoel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heeeeeel goed. Goede service en adviezen met betrekking tot aankoop. Zeker bij twijfel van keuze automaat of handgeschakeld.\r\nGoede en correcte afhandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en prima aflevering van de auto. Een aanrader

Heuvelberg 9

5469 NM Erp