Gewoon zoals het hoort te zijn.

Fijne garage, met uiterst vriendelijke werknemers

Prima en snel geholpen, goed inruilprijs voor de oude auto.

Goede service na reperatie

Bij autobedrijf schoenmakers in Erp, een Ford focus uit 2016 gekocht, een hele fijne auto met een automaat. Erg blij met de auto naar een week begon de auto te stotteren ik mocht de auto meteen brengen naar Schoenmakers, naar onderzoek in de garage bij hun, is de auto naar een paar dagen volledig netjes gemaakt onder de klant vriendelijke garantie.

vriendelijk en behulpzaam, vertrouwenwekkend

grote keus en prettige mensen, goed geholpen

Rustig en vriendelijk geholpen worden.

Ik had thuis een lijstje gemaakt met auto's waar ik naar wilde Kijken. Werd netjes geholpen en lijstje nagelopen met nog een paar aanvullingen. 2 proefritten gemaakt waarvoor ze toch meerdere auto's buiten moesten rijden. Ben niet bekent in de omgeving maar er ging iemand mee om een mooi ritje te maken. Na aankoop van auto 1 week later opgehaald netjes afgeleverd ook de goede service na thuiskomst toen ik een paar dingen miste in de auto zelfde week netjes thuis gestuurd gekregen. Echt een nette garage en goede service.

Geweldig bedrijf

Netjes geholpen goede service ook voor de monteurs een aanrader

een super bedrijf

auto tegen betaalbare prijzen en goede service , een top bedrijf

Uitmuntend

Uittstekend

Servicegericht, betrouwbaar en klantvriendelijk. Schoenmakers komt zijn afspraken na.

Informeel verkoopgesprek leidde tot een snelle deal

Het voertuig dat wij zochten stond daar met een voor ons acceptabele prijs. Waren het vlot eens over de inruilwaarde van mijn auto, zodat de koop snel gesloten kon worden. Aflevering ook conform afspraak, zij het dat een juiste handleiding in de Nederlandse taal bij deze uit Denemarken ingevoerde auto ontbrak. Daar zou naar onze mening door de verkoper wel voor gezorgd moeten worden.

een betrouwbaar bedrijf

kwaliteitsdiensten, professionele mensen, beste prijs-kwaliteitverhouding

Zéér aanbevelingswaardig.

Ruime keuze keuze aan jonge occasions van diverse merken. Vriendelijk en Gastvrije medewerkers. Goede uitgebreide voorlichting door verkoper. Prima Service bij oplevering van auto. ( grote beurt uitgevoerd, grondig poetsen auto binnen en buitenkant )

Super gewoon vakmensen

Ik zou iedereen adviseren om er naar toe te gaan De koffie staat altijd klaar En ze nemen altijd de tijd voor je

Mooie grote showroom, en vooral prettige mensen

Vanaf het eerste telefoongesprek al een betrouwbaar overkomen. En gewoon gezellig. Fijne mensen, prima communicatie. Informele sfeer met de zaken goed op orde.

Geweldig en alles bespreekbaar.

Alle afspraken komen ze na en ook een goede service.

Volledig ontzorgd mbt aankoop en inruil - prima no-nonsense bedrijf!

Wonend in de provincie Groningen heb ik met Wouter Kroeze van Autobedrijf Schoenmakers op afstand de volledige deal gedaan. En ben daarbij in het hele proces op alle punten goed begeleid en geadviseerd en uiteindelijk zeer tevreden met de aangekochte Volvo XC60. Geen 'verassingen' en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vriendelijk en meedenkend

Komend uit Rotterdam is alles op dat moment afhandelen zeer prettig. Deal, inruil en nieuwe auto mee binnen een uur.

Vriendelijk en goede service

Super vriendelijk en hulpzaam.

Fijn autobedrijf, komen hun afspraken na

Fijn en eerlijk autobedrijf

Net bedrijf komt afspraak goed na

Als bedrijf auto daar ongezien gekocht verkoper liep rond om de auto toen wij telefonisch contact hadden en vertelde alle plekjes/beschadigingen en de staat van de auto !! verder snelle afhandeling plaats gevonden .

Super service

Tijdens mijn zoektocht naar een Renault kwam ik bij Auto Schoenmakers in Erp terecht. Na de koop te hebben gesloten kon ik de auto een week later al ophalen. Zonder probleem werden de banden omgelegd van de oude naar de nieuwe auto net als het reservewiel. Dit kon allemaal direct en werd door de beide monteurs snel gedaan. Een zeer klantvriendelijk team dat daar werkt.

Geweldig geholpen.

Ze hadden wat ik zocht er een paar van staan.dus ik had mijn keuze zo gemaakt.

Zeer prettige en bekwame mensen

Geread en zijn personeel kwamen zeer prettig over bij ons. In nog geen 25 minuten een Renault Capture gekocht en eigen auto ingeleverd. Dit bedrijf een aanrader voor mensen die uitzien naar een andere auto. J. Van der Zande , Rosmalen.

Vriendelijk & professioneel

Ik kwam voor een auto die net was verkocht, maar Wouter vertelde dat er diezelfde middag nog een Mazda zou komen en hij heeft me gebeld zodra die binnen was. Ik wilde met trekhaak en dat is er super bij geregeld, inclusief groot onderhoud en APK. Toen ik de auto ophaalde en weg reed bleef het motorlampje branden. Meteen uitgelezen en gerepareerd en binnen een kwartier was ik weer onderweg. Top service!

Super geholpen en goede service

Heuvelberg 9

5469 NM Erp