Fantastisch geholpen

Vriendelijke verkoper

Goed!

Gewoon goed!

Goede ontvangst, fijne afhandeling bij aankoop.

Goed ontvangen door Wouter, niet opdringerig maar duidelijke uitleg. Daarna aankoop besproken met Gerard, was heel gezellig en no-nonsens. Voelde prima en betrouwbaar. Blij met mooie auto!

Goed bedrijf

Aardige mensen

Was goed en eerlijk.

Kort maar eerlijk contact.

Uitstekende service

Thuis gekomen stoorde de radio enorm, er werd meteen een nieuwe antenne gestuurd, toen was het probleem opgelost.

prima autobedrijf schoenmakers geeft vertrouwen.

Mijn ervaring bij de aankoop van de auto geeft vooral een vertrouwd gevoel, zakelijk in de onderhandelingen, maar toch een goed luisterend oor naar je vragen. Het bedrijf denkt met je mee. Dus een aanrader om hier een auto te kopen. mijn volgende auto zou ik weer bij schoenmakers kopen. Met de service na aankoop heb ik geen ervaring dus dat laten we open. Maar ik ga ervan uit dat dit aan gestelde voorwaarden voldoet.

zeer goed

net bedrijf doet wat ze beloven

zeer klantvriendelijk

Zelfs in de avonduren een eerste bijeenkomst

Uitstekend en prettig bedrijf.

Prima ontvangst men neemt de tijd voor je en je krijgt niet het gevoel dat er enige druk wordt uitgevoerd om iets te kopen. Prima service in geval van vragen en storingen.

Een hele prettige ervaring

Prima .goed afhandeling.

Prettige manier van zaken doen.

Uitstekend!

Vorige week onze mooie nieuwe auto opgehaald. Van begin tot einde een goed gevoel gehad bij Schoenmakers. Bij de proefrit was de auto helemaal schoon, zowel van buiten als van binnen. De begeleiding en de tijd die ze voor je nemen, uitstekend! Ik kan iedereen Schoenmakers aanraden.

Tevreden.

Alles naar wens verlopen. Reeds onze tweede auto bij Auto Schaenmakers gek

Erg goed geholpen en komen graag terug! Moesten wel ander half uur rijden maar zeker de moeite waard

Goede ervaring

Hallo Nissan rijdt lekker alleen een minpuntje de technische en uitleg auto staat in Deens beschreven. Helaas begrijp ik hier niks van misschien kan dat nog geregeld worden. In het Nederlands of Engels zou een uitkomst zijn

we zijn netjes behandeld

Goed en net bedrijf

Tot nu een goede indruk van dit bedrijf

Tot nog toe goed behandeld

Vriendelijke mensen. Toppie

Ze zijn vriendelijk en klantgericht

Het geeft vertrouwen en vragen worden opgelost.

geweldig, laagdrempelig, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend

binnen een uur stonden we al buiten en hadden 2 auto's gekocht. vriendelijk, behulpzame mensen. willen meedenken, no nonsens betrouwbaar. wordt snel geholpen. hier gaan we vaker heen. ze verkopen auto's maar hebben ook een eigen werkplaats.

Hier koop je een goede auto

Prijs kwaliteit is goed van de auto's. Begeleiding / uitleg van de werking van de auto bij ophalen moet verbeterd worden.

Correct en naar tevredenheid geholpen

Goed ontvangen en redelijk voorstel gekregen.

Snel duidelijk en professioneel geholpen

Snel contact gehad via de telefoon, waarna we op zeer korte termijn terecht konden om de auto te bezichtigen. Geen onzin lekker duidelijk en uiteindelijk tot een koop overgegaan. Super tevreden tot nu toe. Veel jonge auto's met weinig kilometers. Zeker de moeite waard om de website in de gaten te houden.

Goede ervaring

Autobedrijf schoenmakers is er als er sommige dingen niet goed gaan, en kijken naar een passende oplossing

Heuvelberg 9

5469 NM Erp