Gelijk geslaagd!

In 1 dag rijbewijs gehaald, goede begeleiding naar het examen toe. Erg blij mee!

Goede begeleiding van Tim tijdens de rijlessen. In 1 keer geslaagd!

hele goede begeleiding naar mijn rijbewijs

prettig en op mijn gemak heb ik met de begeleiding van Huib-jan in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Goede begeleiding en alles werd prima geregeld

Mission possible

Ik had een nogal onmogelijk plan bedacht om mijn rijbewijs te halen voordat mijn theorie afliep. Toch is deze onmogelijke opdracht fijn opgepakt en nog gelukt ook. Ik had een fijne instructrice (Bahar) die op een positieve manier feedback kan brengen en erg goed lijkt te begrijpen wat er door een leerling zijn hoofd gaat. Super bedankt!

Top lessen gehad!

Super goede lessen van Jeroen gehad! Zeer tevreden! Aardige en relaxte instructeur! Zeker aan te raden!

Fijne instructeur en goede begeleiding!

Tijdens de rijlessen altijd fijne begeleiding gehad en het was ook gewoon gezellig in de auto. Zo voel je je op je gemak wat weer invloed heeft om het rijden. Erg fijn!!

Leuk en leerzaam.

Goede rijlessen. Ook snel afspraken kunnen regelen voor rijexamen en theorie examen.

Super en geweldige rij instructeur

Was altijd heel gezellig in de auto en heb erg gelachen met Huib. Verder voelde ik mij altijd heel veilig in de auto met huib ernaast.

Supergezellige rijlessen met monique

Het waren gezellige rijlessen samen met monique. Veel geleerd,was altijd op mn gemak bij haar en het idee dat ik altijd alles kon vragen!!!!

altijd doorzetten

Ik heb een fijne instructeur gehad die duidelijk wist wat ik nodig had. Al met al een hele fijne ervaring gehad met Frits.

Keurig en netjes

Zoals het hoort: professioneel en ter zake kundig. Een compliment !

Heel goed!

Fijne en goede instructeur

Hele goede rijlessen waardoor ik het gevoel heb dat ik veilig de weg op kan.

Door de goede lessen, ben ik ervan overtuigd dat ik mij ga redden in het verkeer. Ook waren de lessen leuk waardoor het rijden zelf ook leuk was.

Super ervaring!! Iedereen aan te raden

Goed!

Goed!

Top geregeld!

Leuke en leerzame ervaring

Tip: meer aanwijzingen geven over wat iemand nog kan verbeteren of waar die persoon op moet letten.

Geslaagde ervaring!!

Prettige en relaxte manier van rijles. Rijschool die ik aanbeveel voor behalen e rijbewijs

Gewoon uitstekend

Met een hele fijne samenwerking met Jeroen

Leerzaam en gezellig!

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren. Natuurlijk is het in het begin even wennen en weet je nog niet zo goed waar je aan begonnen bent, maar na een tijdje vond ik het zelfs leuk! Ik heb voor mijn gevoel heel veel geleerd en mijn instructeur had goed door wat ik lastig vond en dus wat vaker moest oefenen en wat ik juist makkelijker vond. Mijn instructeur is daarnaast een behoorlijke kletskous dus het was altijd gezellig in de auto!

goede service, goed behandeld

Ik voelde me heel goed begeleid en had een goed gevoel voor het examen (en ben geslaagd)

perfect, zeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring