aardige mensen

duidelijke en goede scooter rijles

alles was gemakkelijk te leren en werd goed uitgelegd waardoor in in 1x ben geslaagd

Gezellige instructeur! Prima ervaring.

Waren leuke rijlessen en leerzaam ik heb mijn rijles in 1x gehaald

Fantastisch

Ik heb een superfijne rijles gehad de instructies waren duidelijk en de sfeer was heerlijk , ik vindt ook dat het personeel en de rij instructeur erg vriendelijk waren Ik kijk er naar uit om ook hier mijn auto examen te halen :)

Een leuke en leerzame ervaring

Het was een erg leuke ervaring, ik heb veel geleerd. Het werd op een rustige en duidelijke manier uitgelegd. Erg tevreden!

Geweldig !!

Allebei mijn kinderen hebben hier hun brommer certificaat in 1x gehaald. Rijschool is erg vriendelijk en denkt mee in de planning. Daarnaast word er uitstekend les gegeven ! Elke cent meer dan waard

Top rijschool

Goede uitleg in theorie zoals in praktijk En duidelijke uitleg op fouten

Fijne no nonsens rijschool

Goed en geduldig les gehad.

Vriendelijk

Keurig alles netjes uitgelegd,een aanrader aan alle jongeren die graag in een keer rijbewijs willen halen

Excellent!

I'm satisfied with Bosch Veenstra especially with my English speaking instructor. Instructor Frits is the best!!!

Erg tevreden

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn scooter praktijk examen. Erg duidelijke en goede tips gekregen van de instructeur. Het hele groepje waar ik in zat was geslaagd. Ook mooi meegenomen dus.

Duidelijk, consequent en gezelligheid

Mijn ervaring is vooral in corona tijd dat er goed naar je word gekeken waar je persoonlijke verbeter punten liggen en uiteraard gezellig. Je word goed klaargemaakt voor je eind examen en zet in je laatste weken de puntjes op de i.

Geweldige uitleg

Goeie duidelijke uitleg zodat je goed het examen kan maken

Beetje kostbaar maar verder Top!!

Beetje kostbaar maar verder Top!!

Fijne instructeur met goede feedback en tips tijdens de scooter lessen.

Ontzettend prettige rijschool

Mijn ervaring met deze rijschool is goed. De mensen van het kantoor zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn rijinstructeur was Roy, die altijd eerlijk, geduldig en vooral ontzettend gezellig was.

Fantastisch

Met de heldere, rustige en grappige begeleiding van Michael Sonderman, zonder problemen mijn brommer rijbewijs gehaald. Ben hen heel dankbaar!

Echt goed georganiseerd en geslaagd!

Echt strak georganiseerd en leuke tijd gehad

Top rijschool me rijbewijs in 1 x gehaald

Gewoon goed, duidelijk, vriendelijk, flexibel

Duidelijk met maken van afspraken en afstemmen van het plan. Goede en duidelijke lessen. Jullie waren mij aanbevolen en dat zal ik zelf ook doen als iemand zijn of haar E rijbewijs wil gaan halen.

Duidelijk

Goed goede mail

geweldig

De hele goeie en fijne les gehad, daarna in een keer mn rijbewijs gehaald. toprijschool!

Informatief 0

Eerst een proefles. Geen informatie gekregen wel nieuwe les ingepland en een "simulator".Overal zelf naar moeten zoeken qua informatie "kijk maar op de website voor een pakket" IPV uitleg. Vervolgens een Simulator met allemaal handelingen die je nog nooit hebt gemaakt en waar je een fout maakt alles ineens is afgelopen. De vraag waarom ik al die dingen moet doen die ik niet geleerd heb gaan de schouders omhoog. Een hele rare ongecommuniceerde situatie dit.

Gijsbrecht van Amstelstraat 421 a

1216 CA Hilversum