Goed voorbereid naar het examen

In één keer mijn motorrijbewijs gehaald door duidelijke oefeningen en rij-instructies. Met gezond verstand nu onderweg

Fijne ervaring

Een fijne ervaring. Rijbewijs in een keer gehaald door de lessen.

Top lessen

Top lessen en goede uitleg. In 1x geslaagd voor brommer rijbewijs.

Geduldig, goede uitleg

Stellen je op he gemak. fijne mensen!

Leuke en leervolle periode gehad bij jullie. Goede overplaatsing gehad van instructeurs in mijn periode. Hartelijk dank Wouter en Eissa voor de lessen en voor alles! Ik raad het zeker aan om hier jouw rijbewijs te halen. Groetjes, Melvin

Prettig en praktische lessen.

Doelgerichte en prettige lessen.

Zeer goed maar….

Voor mijn dochter was het zeer goed! Fijne vriendelijke duidelijke instrukteur die ook nog zijn auto ging wassen voor het examen. Communicatie over de ingeplande lessen was ook duidelijk en overzichtelijk. Wat ik (de betalende ouder) erg vervelend vind is dat ik afgesproken had dat Kyla 1 of 2 lessen zou volgen en dat er daarna even contact zou zijn over wat ze ongeveer nog nodig had aan lessen en dus de kosten. Dit is totaal niet gebeurd ook niet na herhaaldelijk verzoek om mij te bellen via het antwoordapparaat. Dit vond ik heel vervelend helemaal na het zo maar ontvangen van de facturen en de onmogelijkheid om lessen in te plannen als deze niet betaald waren.

fijne lessen, in een keer geslaagd

Relaxed en duidelijk

Het was vanaf het begin relaxed en voelde geen druk van de instructeur. Met nog wat handige tips zonder probleem geslaagd

Top!

Ik vond de les heel leuk!

Erg gezellig, maar er wordt wel gedaan zoals het gedaan moet worden

Erg leuk team, erg duidelijke en goeie lessen!

Goede rijschool

Top lessen

Heel fijn en vriendelijk

heel fijn en ik kom hier zeker terug voor mijn auto

goede communicatie

fijne omgang

Uitmuntend

Uitmuntende reisschool.

Super!

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met deze rijschool. Medewerkers zijn vriendelijk en mijn instructeur was een hele goede en geduldige leraar. In 1 keer geslaagd voor mijn theorie- en praktijkexamen!

In een keer geslaagd binnen een dag na een paar uurtjes praktijklessen en een goed afgelegd examen, vriendelijke benadering

Fijne goeie lessen met betrokken rij instructeur

Plezierige leerzame ritten

Prettige manier van lesgeven

Een zeer prettige manier van lesgeven voor mijn E rijbewijs.

Uitstekende ervaring

Ik heb een helle goede tijd gehad werd altijd goed geholpen als ik vragen had. De lessen werden goed opgebouwd en er kwamen elke les goede tips van uit Roy waar ik tijdens mijn examen veel aan gehad heb

Positieve en gezellige instructeur

Ondanks dat het koud was heb ik veel geleerd en ben ik ook in 1 x geslaagd!

Fijne en goed gestructureerde rijschool

Heb met plezier les gehad bij Bosch Veenstra. Gezellige lessen met Roy en in één keer geslaagd. Daarnaast nooit gedoe gehad met administratieve zaken, dat wordt goed voor je geregeld

Als zeer prettig ervaren

Contact voorafgaande de rijles uitstekend. Vlotte reacties. Tijdens de lessen goede uitleg/begeleiding. Zeker aan te raden.

Fijne mensen

Goede, leerzame & gezellige lessen!

Ik ben altijd met veel zin de rijlessen in gegaan. Dit mede door mijn instructeur Roy, die mij het rijden goed heeft geleerd. Altijd rustig en vooral erg gezellig. Corona kwam even om de hoek kijken maar buiten dit om toch in 1x alles binnen! Geef het zeker 4 sterren!

Gijsbrecht van Amstelstraat 421 a

1216 CA Hilversum