Uitermate tevreden!
We waren opzoek naar een 7 persoons auto. De prijzen die andere autobedrijven vragen voor dergelijke auto's waren vrijwel overal flink hoger dan de diverse occasion check websites aanbevelen.
Bij Gerard was dit echter niet het geval. Zijn prijs voor de auto was gewoon heel erg netjes. Wel iets hoger, maar slechts een paar honderd euro.
We hebben gebeld dat we interesse hadden in de auto (Ford Grand C-Max) en dat we een week later wilde komen kijken. Gerard gaf direct aan dat hij contact zou opnemen, mocht de auto eerder al verkocht zijn. Erg prettig als je er iets langer voor moet rijden.
Een week later hadden we eindelijk tijd om de auto te gaan bekijken. We kwamen er tijdens de proefrit achter dat er een scheurtje in de voorruit zat. Gerard wist zelf niet dat het scheurtje erin zat, want de auto stond al een tijdje bij hem en was ook nog niet schoongemaakt aan de buitenkant. Het scheurtje was hem dus nog niet opgevallen. Wel gaf Gerard direct aan dat die ruit vervangen moest worden. Hij kon hem met vulmiddelen ook wel onzichtbaar wegwerken, maar dat was volgens hem altijd een minder goede optie dan vervangen. En hij wilde absoluut niet dat we na een paar maanden terug moesten komen omdat de scheur grotere was geworden.
Uiteindelijk over de prijs gaan praten. Gerard gaf een erg goede prijs terug voor onze oude auto (ook weer heel dicht bij het bedrag dat occasion check websites aangeven) en zou de voorruit vervangen, de auto nog een grote beurt geven en de auto van binnen en buiten professioneel schoon laten maken. Een week later konden we de auto ophalen.
Gerard is een erg prettige man om mee te praten. Hij is eerlijk en oprecht. Heeft helemaal geen "verkopers praatjes", maar wil gewoon een goede auto verkopen voor een schappelijke prijs. De service die hij biedt is heel goed. Hij doet wat hij beloofd en wind er geen doekjes om. Hij is heel transparant over de prijs en geeft een goede inruilprijs.
Kortom, zeker een garage die wij zeer warm aanbevelen!