Zeer goede reparatie, en klantvriendelijk!!
Dank Jan!
Gewoon goed
Hartelijk dank voor dit mooie review, daar zijn we blij mee!
goede service goed overleg goede probleemoplosser
Fijn dat de service, overleg en ook het oplossen van de problemen als goed wordt ervaren. Dat zijn mooie woorden, bedankt daarvoor!
Net zoals altijd ff bellen als ze iets tegen komen met de grote beurt wat niet voorzien was. Prettige samenwerking
Super bedankt voor de positieve reactie!
Netjes met afspraak en leenauto. Auto was snel klaar
Fijn om de positieve reactie te lezen, dank daarvoor!
Mooie Ford C-Max gekocht voor eerlijke prijs. Gerard doet wat hij zegt, afspraken worden keurig nagekomen. Auto bevalt prima, nog 6 maanden Bovag garantie, maar ik denk niet dat we die moeten aanspreken. Bij oplevering nog bosje bloemen, erg attent!
Wat leuk om te lezen, dank voor de mooie woorden! We hebben jullie met plezier een auto verkocht. We wensen jullie veel rijplezier toe in de mooie C-max.
De auto stond met een lege accu op de oprit omdat ik wegens "psychotische belevenissen" even geen auto mag rijden, na overleg was het mogelijk dat de auto gehaald en weer terug gebracht werd waar ik erg mee geholpen ben, Apk kleine onderhoudsbeurt vakkundig uitgevoerd waarbij de prijs kwaliteit verhouding in goede balans is.
Dank je wel Rico voor de mooie beoordeling! Graag gedaan en we hopen dat je snel weer mag rijden. Groet, Fiona
Leuk om te lezen, bedankt voor de beoordeling!
Wordt deskundig geholpen en uitstekende service.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik wordt altijd goed, professioneel en snel geholpen.
Fijn om te lezen, dank je wel!
Zoals altijd een snelle service! Top garage!
Dank je wel, een hele mooie beoordeling, zijn we blij mee!
Alles wat gevraagd is gedaan
Dank je wel voor de beoordeling! En graag gedaan ;-)
Na super tevreden te zijn met de aankoop. Laat ik de auto hier ook onderhouden, als er bijzonderheden zijn bellen ze altijd om te overleggen waardoor je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. De volgende auto komt weer van dit bedrijf
Van deze enthousiaste reactie worden we heel blij, hartelijk dank!
Goede service en afspraken nakomen.
Top om te lezen, dank!
Prettige omgang met de mensen van Gerard Bril, goede communicatie over en weer bij reparatie en onderhoud .
Super fijn om te lezen, dank je wel!
Gewoon goed
Bedankt voor de mooie beoordeling! Daar zijn we trots op.
xx
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik was er op tijd , ze gaven aan dat er iets meer dan een service was dus heb ik in de showroom gewacht. Alles was netjes corona proef en de koffie was ook goed.
Fijn om te lezen, bedankt!
Super service tot aan de voordeur! Topbedrijf met geweldig goede medewerkers.
Super fijn om deze enthousiaste reactie te lezen, dank je wel!
Goede prijs kwaliteit perfecte diagnoses
Dank voor de mooie beoordeling! Daar zijn we trots op.
Altijd bereid om je te helpen !!
Bedankt Jan voor de mooie beoordeling!
Kleinschalig en vriendelijk bedrijf. Uitstekende service. Ik heb er een mooie occasion gekocht, maar wel 250 km bij mij uit de buurt. Een gebrek werd volgens afspraak (garantie) vakkundig gerepareerd en ik kreeg een leenauto mee voor een week. Zonder verdere kosten. Zeer tevreden.
Wat een mooie beoordeling, daar worden we blij van!
Ik ben volop tevreden over de service en de kwaliteit.
zijn behulpzaam, denken mee en geven goede service
Ga zo door
Van der Pijlweg 10