Ze doen wat ze zeggen
Gert dankjewel voor je reactie
De auto was net voor de vakantie kapot. Ze hebben hem opgehaald en snel klaar gemaakt. Gelukkig alles op tijd zodat wij rustig op vakantie konden.
We hebben het graag gedaan, hopelijk heb je een fijne vakantie gehad!
Snelle en vriendelijke service.
Fenno, dank voor je reactie, graag geholpen
Keurige behandeling, nette berekening, Heel blij mee
Geke, dankjewel voor je reactie!
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Aafke, dank voor de reactie en fijn dat je tevreden bent!
Zit al jaren bij deze garage, nog nooit problemen gehad
Aart, Dank voor je woorden en blij met je als klant!
Heb onze auto’s hier in onderhoud en als iets snel moet gebeuren denken ze mee in een oplossing. Ook dat ze vooraf bellen wat er moet gebeuren vindt ik fijn. Verder zijn ze binnen een dag klaar, goede planning dus.
Gert-Jan, bedankt voor je positieve woorden! Zijn we blij mee!
Altijd perfecte service. Er wordt enorm goed meegedacht en er worden geen onnodige kosten gemaakt. Ook altijd super vriendelijk, wanneer je er ook komt.
Jack, dankjewel voor je reactie en we doen uiteraard ons best een zo goed mogelijk mee te denken en de juiste service te geven!
Zeer goed bedrijf met prettige mensen
Robert, bedankt voor je positieve reactie! Blij mee!!
Probleem met de accu zijn thuis op de oprit in zeer korte tijd opgelost.
Fijn dat we je goed konden helpen!, Graag gedaan!
Keurig geholpen
Gerko dank je voor je reactie!
Altijd correct geholpen.
Henk dank voor je reactie en we hebben je uiteraard graag geholpen!
Goede ervaring Met aankoop met inruil Bij navraag Goede en duidelijke antwoorden Helaas geen onderhoudsboekje mee kunnen leveren met gekochte auto
Fijn dat je tevreden bent en dankjewel voor je reactie!
Bij halen auto even uitleg van wat er aan de auto is gebeurd
Dank voor de reactie Herman!
Zoals je het van een goede autogarage mag verwachten.
Dankjewel Henk voor de reactie!
Goed nakomen van de afspraken, het deskundige en de leenauto die maken dat ik heel tevreden bij dit bedrijf terugkom .
Fijn dat je ons bedrijf zo positief hebt ervaren, we zien je ook graag als klant terug!
Altijd heel vriendelijk.En behulpzaam.Komen afspraken na.
Ria, dank voor je reactie en graag geholpen!
Goed geholpen
Dankjewel voor je reactie Henk! Blij mee met de 10!
Dank voor de positieve reactie!
Goede service , fijn personeel , werken netjes
Dank je Berta voor je fijne reactie! Zijn we blij mee!
Na mijn eerste auto aangeschaft te hebben bij dit autobedrijf kwam er een onverwacht probleem boven water bij de auto. Ze hebben net zolang gezocht en aan de auto gewerkt tot het probleem boven water was. De auto rijdt nu weer als een zonnetje ☀️ geen rekening achteraf want het viel allemaal netjes onder garantie. Chapeau voor de deskundigheid, geduld en begrip van de monteurs en de eigenaar van dit autobedrijf. Absoluut een aanrader om daar een auto te kopen.
Dat is nog es mooi om te lezen! Dankjewel voor je positieve reactie en we zijn blij dat we hebben kunnen helpen naar tevredenheid!
Snel en goede ervaring
Bedankt voor de reactie, blij mee!
Kundig en vriendelijk personeel , vertrouwd gevoel.
Fijn te horen, lezen Geert! Dank voor je reactie!
Word altijd netjes behandelt
Dankjewel voor je reactie Hans!
Onze vaste garage. Altijd duidelijke communicatie, goede prijzen en vriendelijk personeel.
Dankjewel voor je positieve reactie!
Van der Pijlweg 10
7691CK Bergentheim