Met Gerard om de tafel gezeten en alles doorgenomen wat de wensen waren voor een andere auto en de kosten hiervoor. Alles is naar wens gegaan en ook een super mooie auto voor mij geregeld, ook de kleine dingen die er nog bij moesten komen is naar wens en afspraak uitgevoerd. Ook het onderhoud aan de auto's wordt zorgvuldig gedaan. Zou ook iedereen deze garage aan te raden.
Alfred, wat een top recensie van je! We zijn blij dat je hiervoor de moeite hebt genomen en ons zo waardeert! Zijn we enorm blij mee en uiteraard hebben we je graag geholpen!
Zie boven
Henk, Dank voor je reactie en graag de service gegeven!
We zijn weer eens prima geholpen door Jan. Komen hier al jaren!
Arjen, we zijn blij met trouwe klanten en waarderen je reactie! Jan heeft graag geholpen!
Klant vriendelijk
Grietje, Dankjewel voor je reactie!!
Ik had maar een klein probleem met de auto. Werd snel geholpen en het probleem is deskundig verholpen . Zekers een aanrader deze garage
Dank voor je review! Fijn dat je tevreden bent! En uiteraard graag geholpen!
Ga zekers weer naar hem toe als er wat is
Fijn Alexander, welkom alvast!
Goed.
Dank!!
Ik weet dat mijn auto hier in goede handen is.
Fermon, uiteraard gaan we zorgvuldig om met de auto's van onze klanten en fijn dat je een positieve reactie hebt gegeven!
Goede prijs kwaliteit verhouding en bieden altijd helpende hand
Christian, dankjewel en graag geholpen natuurlijk!
Eerste keer 2 auto's aangemeld. Zeer netjes geholpen. Aardige mensen staan je keurig te woord. Toppie
Dank voor de positieve reactie, zijn we blij mee.
Ondanks dat ik er weinig kom wordt je snel en vakkundig geholpen.
Arie, fijn om te horen en we helpen je graag!
altijd weer goed, snel, vriendelijk De 5e ster hou ik in reserve :)
Marjolijn dankjewel voor je reactie en we hopen uiteraard dat de 5e ster ook gegeven gaat worden!
Aardige jongens en een zeer goeie service
Dank voor je reactie Jim, we hebben je graag geholpen
Ze doen wat ze zeggen
Gert dankjewel voor je reactie
De auto was net voor de vakantie kapot. Ze hebben hem opgehaald en snel klaar gemaakt. Gelukkig alles op tijd zodat wij rustig op vakantie konden.
We hebben het graag gedaan, hopelijk heb je een fijne vakantie gehad!
Snelle en vriendelijke service.
Fenno, dank voor je reactie, graag geholpen
Keurige behandeling, nette berekening, Heel blij mee
Geke, dankjewel voor je reactie!
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Aafke, dank voor de reactie en fijn dat je tevreden bent!
Zit al jaren bij deze garage, nog nooit problemen gehad
Aart, Dank voor je woorden en blij met je als klant!
Heb onze auto’s hier in onderhoud en als iets snel moet gebeuren denken ze mee in een oplossing. Ook dat ze vooraf bellen wat er moet gebeuren vindt ik fijn. Verder zijn ze binnen een dag klaar, goede planning dus.
Gert-Jan, bedankt voor je positieve woorden! Zijn we blij mee!
Altijd perfecte service. Er wordt enorm goed meegedacht en er worden geen onnodige kosten gemaakt. Ook altijd super vriendelijk, wanneer je er ook komt.
Jack, dankjewel voor je reactie en we doen uiteraard ons best een zo goed mogelijk mee te denken en de juiste service te geven!
Zeer goed bedrijf met prettige mensen
Robert, bedankt voor je positieve reactie! Blij mee!!
Probleem met de accu zijn thuis op de oprit in zeer korte tijd opgelost.
Fijn dat we je goed konden helpen!, Graag gedaan!
Keurig geholpen
Gerko dank je voor je reactie!
Altijd correct geholpen.
Henk dank voor je reactie en we hebben je uiteraard graag geholpen!
Van der Pijlweg 10
7691CK Bergentheim