voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Zowel een APK, nieuwe zomer- als wintrbanden, en onderhoudbeurt voor mijn auto nodig; na enig vergelijkend onderzoek neem ik contact op met Hanssen auto\'s, een nieuw adres bij mij in de buurt voor occasions, onderhoud/repratie/schadeherstel. Uitproberen dan maar. Zeer vriendelijk personeel staat me telefonisch te woord om een afspaak te maken, keurig en erg klantgericht. De agenda\'s zijn gematchd, en op een woensdagochtend om 10.00u meld ik me bij de receptie. Keurig en ruim ingerichte zaak. Dat kom je vaak heel anders tegen in auto-land. We nemen de benodigde werkzaamheden even door en komen tot een afgsproken prijs voor de APK, de banden, het balanceren en het onderhoud. Met de prijs kon ik direct akoord gaan. Op mijn vraag naar een vervangnde auto wordt positief gereageerd, maar Hanssen auto\'s stelt me ook een andere keuze: u kunt ook even samen een kijkje in de werkplaats nemen en daarna wachten in de ontvangstruimte tot de auto klaar is. Ik besluit voor het laatste; ik heb immers mijn werktas met PC e.d. toch al meegnomen en kan dus wel even wat telefoontjes doen ondertussen. Samen lopen we de werkplaats in, een keurige ruimte, opgeruimd, overzichtelijk ingericht, alles strak in de lak, en over de inrichting is volgens mij logistiek ook erg goed nagedacht. Mijn auto wordt op een van de bruggen gereden, en samen lopen we er even langaf om de werkzaamheden te bespreken. Er wordt me uitgelegt wat er dient te gebeuren, maar vooral ook het \'waarom\'. Erg transparant en professioneel naar de klant toe, i.p.v. alleen een verrasing achteraf op de factuur. Ik kan vervolgens in de wachtruimte plaatsnemen. Een ruime nette ingerichte kamer voorzien van goed zittend meubilair en een grote werktafel. Een wifi-code wordt overhandigd, zodat ik kan inloggen op mijn werk-PC om tijdens het wachten gewoon productief voor mijn baas te kunnen zijn. Perfect! Aan koffie en koekjes uiteraard geen gebrek. Zo nu en dan de komt eigenaar binnenlopen met de vraag of alles nog OK is. En ook de monteur neemt me mee terug de werkplaats in om iets te bespreken m.b.t. de bandenkeuze. Erg goed, transparant, je hebt inzicht in wat er aan de auto gebeurt en snapt ook beter het waarom. Na iets meer dan twee uur wordt mijn auto voor de deur geparkeerd. Een duidelijke uitleg van de werkzaamheden volgt, zeer vriendelijk en klantgericht. Ik reken per pin af. Een vriendlijke, doch stevige handdruk volgt en ik verlaat de garage. Een nieuwe en goede ervaring rijker. Kom hier zeker terug, aanrader! Bij Hanssen auto\'s is de klant Koning!

aankoop auto

Goed en snel geholpen !

perfect, zeker aan te bevelen

Zelfs eens gebeld ivm niet starten van de auto. Binnen kwartier stonden ze aan de deur om het euvel te verhelpen. Iedereen is er vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

Zeer goed. Duidelijk, klantgericht, deskundig en concurrerend.

goede service, goed behandeld

Mooie auto gekocht en ben er Zeer blij mee!

goede service, goed behandeld

Mooie auto gekocht en ben er Zeer blij mee!

Zeer tevreden,

goede service, goed behandeld

Goede service en deskundigheid Alleen al om het feit dat het bedrijf in de tijd na de afspraak onderzoek heeft gedaan naar het merk en type auto Het bedrijf ontdekte daarbij dat bv de bougies nog niet aan vervanging toe waren bij deze beurt als servicepunt wil ik nog aangeven dat ik gratis naar huis en vice versa kon worden gebracht al bij al ben ik zeer tevreden

goede service, goed behandeld

een auto van ons was in de buurt van Nederweert gestrand. geweldig opgelost door Hanssen Auto\'s.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Ik kon meteen terecht op het tijdstip dat ik aankwam. de auto had nog 4 dagen de tijd voordat hij gekeurd moest zijn. Dus goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettige ervaring met dit bedrijf! Kom zeker terug.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Even een apk laten doen aan mijn karretje en kon er op wachten, de wachtruimte was keurig netjes en verzorgt.

goede service, goed behandeld

APK en onderhoudsbeurt laten uitvoeren zeer tevreden over de service en gemaakte prijs afspraak.

Pannenweg 104

6031RK Nederweert