goede service, goed behandeld

Mooie auto gekocht en ben er Zeer blij mee!

Zeer tevreden,

goede service, goed behandeld

Goede service en deskundigheid Alleen al om het feit dat het bedrijf in de tijd na de afspraak onderzoek heeft gedaan naar het merk en type auto Het bedrijf ontdekte daarbij dat bv de bougies nog niet aan vervanging toe waren bij deze beurt als servicepunt wil ik nog aangeven dat ik gratis naar huis en vice versa kon worden gebracht al bij al ben ik zeer tevreden

goede service, goed behandeld

een auto van ons was in de buurt van Nederweert gestrand. geweldig opgelost door Hanssen Auto\'s.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Ik kon meteen terecht op het tijdstip dat ik aankwam. de auto had nog 4 dagen de tijd voordat hij gekeurd moest zijn. Dus goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettige ervaring met dit bedrijf! Kom zeker terug.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Even een apk laten doen aan mijn karretje en kon er op wachten, de wachtruimte was keurig netjes en verzorgt.

goede service, goed behandeld

APK en onderhoudsbeurt laten uitvoeren zeer tevreden over de service en gemaakte prijs afspraak.

goede service, goed behandeld

Prima garage met een goede service en een goede prijs / kwaliteit verhouding. Goed gevoel bij. Wij hebben onze twee auto\'s bij hun in onderhoud. Een aanwinst voor Nederweert.

goede service, goed behandeld

Een jaar na aankoop van mijn auto bij Hanssen Auto\'s een onderhoudsbeurt met APK laten uitvoeren. Ik ben zeer tevreden over de service en de prijs van de onderhoudsbeurt.

perfect, zeker aan te bevelen

Super, grote beurt met distributieriem vervangen voor een zeer nette prijs. Ik ben zeer tevreden en ben kom de volgende keer zeker weer. Groet Tom

goede service, goed behandeld

Prettig en uitstekend behandeld bij de aankoop van mijn Golf.

goede service, goed behandeld

Na een bezoek aan diverse autobedrijven op jacht naar mijn huidige Seat leon ben ik bij jullie terecht gekomen via autotrack.

goede service, goed behandeld

In middels weer terug van vakantie naar Spanje en kunnen terug kijken op een leuke periode met veel zon en strand. We moet u toch gelijk geven betreffende onze aankoop, we hebben met het trekken van onze caravan door de bergen geen enkele moeite gehad om boven te komen. We zijn uiteindelijk blij dat we toch voor de 2.0 lt motor hebben gekozen inplaats van de 1.6 waar we in eerste instantie voor kwamen kijken. Dit wilde we u toch even vertellen. In middels hebben we er bijna 15.000 km mee gereden zonder problemen. U zult ons binnenkort wel weer zien voor een onderhouds beurt wat we combineren met familie bezoek in Maarheeze. Met vriendelijke groet, Fam. van de Ven

goede service, goed behandeld

Ik ben tot heden zeer tevreden over mijn aankoop, ik had mijn monteur mee genomen omdat ik zelf helmaal geen verstand heb van auto\'s. Als de de auto er goed uitziet en glimt dan ben ik al snel tevreden. We mochten de auto op de brug zetten om de auto van alle kanten te bekijken dat was voor mij nieuw. Maar gaf me wel het gevoel dat er niks te verbergen was. Dus ik heb er een goed gevoel bij. Groeten uit Schijndel

goede service, goed behandeld

Gewoon zoals het hoort.......de klant is koning.

goede service, goed behandeld

Na uren op internet te hebben gezocht uiteindelijk in Maarheeze gevonden nog geen 10 minuten rijden van ons huis, dus zeker de moeite om even te gaan kijken. Na een proefritje waren we meteen verkocht en een uut later reden we met onze zogoed als nieuwe auto naar huis.

goede service, goed behandeld

Prettig zaken gedaan en zeer tevreden over de manier waarop we tot een deal zijn gekomen. Ik geniet nu dagelijks van mijn aanwinst.

Pannenweg 104

6031RK Nederweert