Kwaliteit, prima service en altijd vriendelijk. Bij reparatie wordt altijd overlegd en gezocht naar de beste en voordeligste oplossing. Een garage die ik altijd bij anderen aanbeveel omdat je dan zeker weet dat je correct en goed geholpen wordt en eerlijkheid daar hoog in het vaandel staat.
Altijd goede service
ze gebruiken de tekst volgens mij niet maar bij Auto Londen in De Meern krijg je nog echt value for money. als een recepionist een witte jas draagt, dan weet je dat als je de deurkruk aanraakt en er alvast een werkorder gemaakt moet worden, dat je dan bij voorbaat al minimaal ???50,00 kwijt bent. bij auto londen is dit ZEKER NIET het geval.
goede service en prijs/kwaliteit verhouding. vriendelijk personeel
De medewerkers altijd vriendelijk zijn en ik nooit het gevoel heb teveel te betalen. Ik word serieus genomen en er wordt een passende oplossing voor mijn probleem en portemonnee gezocht!
Het bedrijf weet nog wat 'Klant is Koning' betekent en ik word er altijd kundig (naar mijn idee) en snel geholpen.
prettige samenwerking, goede afspraken, degelijke reparaties en service
de service perfect is. Stond laatst met pech en de heer Van Londen heeft mij toen gesleept naar de garage. Met een bakje koffie kan ik wachten tot mijn auto weer gerepareed was en mijn reis naar mijn vakantie kon voortzetten. Dit heb ik niet eerder meegemaakt dat ik zo goed behandeld ben door een garagebedrijf.
het een gezellig bedrijf is met goede service tegen betaalbare prijzen.
Het 1e bedrijf is wat ik kan vertrouwen, zelfs betrouwbaarder dan een dealer. Zo zijn er niet veel meer. Goede service, geen onderdelen swapper.
Zeer tevreden over de service. Staan altijd voor je klaar.