we zijn zeer prettig geholpen en vriendelijk personeel en je bent eraltijd welkom met al je vragen
Al sinds 2004 klant, prima garage
altijd even vriendelijk en wordt goed en snel geholpen. Open en eerlijk advisering.
Ook voor de aanschaf van een tweedehands auto ! eerlijke en betrouwbare verkopers . Doen wat ze afspreken Top !!!
Ik heb goede klantvriendelijke ervaringen met het personeel.
Een week geleden met mijn auto voor een grote servicebeurt geweest. Bijzonder tevreden over de behandeling en zeker niet te vergeten het prijsniveau dit was ik bij de dealer anders gewend. Wat mij bijzonder is opgevallen is het meedenken aangezien ik zelf een autobeet ben. Ik werd keurig gebeld door een zekere meneer Cees met een schatting wat de prijs zou worden. Bij het ophalen van de auto bleek de prijs toch nog € 50.00 mee te vallen. Dus garage Londen u verdient op alle fronten een 10 bedankt.
Servicegericht, vakbekwaam, vriendelijk, betrouwbaar, alleen maar goede ervaring met de medewerkers van Auto Londen.
Klantvriendelijk bedrijf, mijn leenauto stond al klaar en schade is netjes hersteld. Ik ben echt heel erg tevreden over Auto Londen!
Ik vind dit bedrijf niet snel nog goedkoop. Na 3 werkdagen wachten (want er waren slechts 2 van de 3 bestelde onderdelen binnengekomen) presenteerde men mij een rekening van 330 euro voor het vervangen van 6 zekeringen. Hoe dit zich verhoudt tot de verlate bestelling, weet ik ook niet.... Ik vind 227 euro voor werkzaamheden pittig, zeker als de ANWB ook al 1 uur onderzoek heeft gedaan naar de oorzaak van de storing.
Iedereen is er altijd vriendelijk en bereidwillig. De service is erg goed.
Vlotte bediening en klaar staat als service ook nodig is buiten de normale service bezoeken!! GEWELDIG!
Het goede en snelle service levert. Het personeel is deskundig, netjes en vrijwel alles verloopt soepel en vlot.
het een heel goed bedrijf is waar je altijd vriendelijk geholpen wordt en er altijd een snelle service is.
snelle service, wordt snel geholpen, niet te duur.