4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen, vakkundig en erg behulpzaam en meedenkend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ben al 9 jaar vaste klant. Mijn laatste auto bij auto Londen gekocht. Veel reparaties er aan gehad, maar ook veel service gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke service, snel geregeld en vakkundig opgelost. Bij reparaties krijg ik kosteloos een leenauto mee en voor kleine dingetjes (lampje verwisselen e.d.) worden regelmatig alleen de producten in rekening gebracht. Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aantal jaren geleden binnengekomen na een sleepaktie van de Wegenwacht ben ik bij Auto Londen gebleven. Helpen behoorlijk snel, stipt, nooit zonder overleg. Je kan van ze op aan en \'t zijn gewoon prettige mensen die je helpen. Voor iemand die weinig van autotechniek weet lijkt het me een vertrouwd adres.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima onafhankelijk autobedrijf, snelle en goede service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn auto is ondertussen een paar keer bij Auto Londen geweest en ik ben erg tevreden over de service die dit bedrijf biedt bij onderhoud en reparatie/ schadeherstel. Ook toen ik schade aan mijn auto had kon ik direct langskomen. Toen ik mijn auto kwam brengen stond er een leenauto voor me klaar. Ideaal. Daarnaast is de schade erg netjes hersteld. De verhouding tussen prijs en kwaliteit vind ik goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

in een woord zeg ik: perfect! ben ik heel blij met het service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via Record auto onderdelen uit Utrecht kwam ik bij Auto Londen terecht. Hier hebben ze voor mijn zeer vakkundig winterbanden en skikoffer gemonteerd. Tijdens het monteren gelijk een wintercheck als service (super).

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

* Goede, bruikbare reparatie- en onderhoudsadviezen; * kleine tussendoorreparaties bijna altijd mogelijk (o.a. bandreparatie, lampjes vervangen, nieuwe accu plaatsen, radio-storing verhelpen etc.); * zelfs op zaterdag verrichting van noodreparaties (o.a. vervanging van remschijf etc.); * betaalbare prijzen voor kleine + grote onderhoudsbeurt; * klantvriendelijke en servicegerichte houding van garagemonteurs en chef werkplaats.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

1. eerste contact: als ik bel, snel de telefoon aangenomen en meteen te woord gestaan 2. \'rare vragen van een leek\', daar wordt niet lacherig over gedaan, maar het wordt serieus genomen en oplossing gezocht 3. terugkomen na reparatie met opmerking dat toch nog niet goed lijkt: reactie: meteen even kijken! 4. afspraak is afspraak: kan ik de auto zaterdag halen, dan staat die ook klaar; kan ik een leenauto krijgen, dan staat die ook klaar 5. vriendelijk en servicegericht, van kop koffie tot praatje over nieuwe auto\'s (nooit dwingend gevoeld); je mag als klant gewoon eens rustig de showroon inlopen en eens op je gemak \'eerst kijken, dan kopen\'

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topservice. Altijd direct geholpen. Auto altijd op afspraak klaar. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en prettig contact met receptie. Ben al vele jaren een uiterst tevreden klant.

uitstekend.kijk naar de beoordeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede vriendelijk service. Alle medewerkers staan open voor vragen en geven uitleg. Mee kijken in de garage is ook geen probleem. Voor kleine reparaties kun je veelal nog dezelfde dag terecht (b.v. vervangen lamp). Probleemloos wordt de (BOVAG) garantie nagekomen na het aanschaffen van een tweede handsauto bij garage Londen. Telefonisch goed bereikbaar je wordt vriendelijk te woord gestaan. Garage Londen is een bedrijf dat meedenkt met de klant, erg prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als ik Auto Londen nodig heb, denken zij altijd met mij mee. Ik rij een kleine auto, bij hen gekocht (tweedehands) en voor eventuele vervanging van kapotte onderdelen kijken zij of zij deze kunnen verkrijgen op de sloop. We spreken dus een dag af, en zijn vaak veel sneller klaar tegen relatief lage kosten zodat ik met veel plezier kan blijven rijden. Kan de auto ook niet te lang missen vanwege de kids. kortom: zeer goede service, maar vooral meedenkend!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima bedrijf! Eerlijke en aardige mensen. Doen, in overleg, wat nodig is met je auto en geven suggesties voor het optimaliseren van je auto tijdens een grote beurt. ik kreeg m\'n auto gewassen terug! Dit bedrijf geeft mij een goed gevoel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toppers! Toen ik bezig was mijn twinnyload op te tuigen kwam ik erachter dat de bedrading gaar was, gezien fietsen het plan was voor het weekendje weg zou het wel handig zijn als die mee konden. Ik belde Auto Londen op (vrijdagmiddag, tegen sluitingstijd) Waren ze zo vriendelijk om mij even snel tussendoor te helpen. Dat was toen ik er nog maar 1x geweest was en dit niveau van service heb ik de jaren daarna ook zo ervaren. Of je nu in een oude golf rijd (zoals ik) of in een nieuwe Benz, de service is er altijd naar wens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg goede ervaring, ik kwam op zaterdagmorgen met probleem aan motor van mijn twaalfjarige auto. Kreeg een leenauto mee en werd (heel netjes) gebeld toen auto gerepareerd was. Ik ben erg tevreden over de sevice van autobedrijf Londen. Nogmaals hartelijk dank.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed, eerlijk en betrouwbaar!! Ik zocht een leuk auto -tje voor mijn zoon. Ik ben hier eerlijk en oprecht behandeld, super !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de service, je kan altijd snel terecht voor een reparatie. Ook erg fijn vind ik dat je een leenauto kan reserveren. Ze bellen ook altijd even door wat ze gedaan hebben en wat het kost en vragen om toestemming voor onvoorziene reparaties. Kortom ik ben erg tevreden.

Mauritslaan 2

3454XS De meern