Uitstekend, op service gericht bedrijf, waren er zo maar meer dan zou de wereld er veel beter uitzien.
Een betere garage kan ik me niet wensen. Vriendelijke en deskundige mensen die altijd voor je klaar staan, zelfs als het om kleine akkefietjes gaat. Ik ben heel blij met deze garage.
Zeer service gerichte dienstverlening. Veel kennis aan boord en afspraken worden binnen de tijd nagekomen. Zou graag Auto Londen aan iedereen willen aanraden.
Laagdrempelig/zeer clientvriendelijk en deskundig. Denkt ook goed met je mee om tot een goede en kostenbeheersbare oplossing te komen.
De bij Auto Londen 5 jaar geleden aangeschafte Auto is daar ook in onderhoud. Ik moet er een stukje voor rijden, maar dat is het mij wel waard: Ik wordt er altijd vriendelijk ontvangen, krijg deskundig en correcte informatie, een leen auto staat klaar en afspraken worden na gekomen. Kortom, niets dan lof!
We kregen de garage aangeraden als een betrouwbaar bedrijf. Onze eerste ervaring is prima. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop en de kosten van de reparatie. En zijn netjes geholpen
Super bedrijf altijd behulpzaam op welk tijdstip dan ook. service op zaterdag is ook top!
Topbedrijf. Je kunt je auto binnenrijden, wordt direct geholpen. Altijd eerst een telefoontje over de kosten, dan pas repareren. Nooit een klacht. Receptionist is een topper!
Zeer goed. Korte wachttijd. Zeer vriendelijke bediening.
Ik ben onlangs bij autolonden geweest voor onderhoud en apk,ik ben zeer te spreken over de manier er rekening werd gehouden me mij in verband met mijn werktijden ,verder een erg goede service en een opvallend zeer leuke en aangename sfeer in het bedrijf ,met name de directeur zelf .. geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel om hier mijn auto achter te laten .. ik kan der niks anders van maken ,ik ben zeer tevreden een goed en zeer netjes bedrijf dat als voorbeeld ken staan voor vele andere. heel erg bedank gr D.Bakker
Gewoon goed kan er altijd terecht
Ben 5 jaar in onderhoud geweest bij auto Londen de Meern.Na verkoop auto wou mijn vrouw onderhoud laten doen waar haar auto gekocht was, maar eens en nooit meer. Komt nu weer bij auto Londen. Zelf wacht ik tot garantie van mijn nieuwe auto voorbij is, zodat ik ook weer naar auto Londen kan gaan , want zij vervangen alleen onderdelen wat nodig is. En afspraak = afspraak bij auto Londen. Echt een aanrader voor een goede service voor je auto!
Op 23 januari laat in de middag, werd ik door de wegenwacht van de ANWB naar garage Londen gesleept. \"Het beste adres hier in de buurt, je wordt er altijd meteen geholpen\", aldus de ANWB. En inderdaad: al de volgende ochtend werd ik gebeld dat mijn auto was gerepareerd. Bij het afhalen werd de auto helemaal ijsvrij gemaakt en lekker warm voorgereden, was wel nodig want het vroor dat het kraakte! Bedankt voor de snelle en erg vriendelijke service Auto Londen!