Duidelijke communicatie en een goede service. Vakkundig personeel.
Goedendag, op donderdag 29 augustus 2013 strandde ik met autopech vanuit Utrecht richting Sassenheim bij garage AUTO LONDEN aan de Mauritslaan 2 in De Meern. Aanvankelijk stopte ik bij de benzinepomp aan de overzijde, maar al snel werd duidelijk dat ik bij AUTO LONDEN meer expertise omtrent het euvel kon krijgen. De kokende motor werd veroorzaakt door mogelijk een defecte thermostaat, zo constateerde de monteur. Zij konden niet meer acuut de Volkswagen Polo repareren, maar wel de volgende morgen. Dat nam ik in overweging en kon de auto op de parkeerplaats voor het pand parkeren. Dat de diagnose van de specialistisch kennis van de monteur klopte, werd duidelijk toen ik uiteindelijk de keuze had gemaakt eens naar de ANWB te bellen. Ik zat per slot van rekening nog ruim 70 km van huis. De monteur van AUTO LONDEN had gelijk. Ik ben dan ook zeer content over de gastvrijheid en service die ik van dit bedrijf mocht ontvangen. De chef werkplaats van AUTO LONDEN kan tevreden zijn over zijn team. Fijn weekend, dhr. P. Molenaar.
Auto Londen omschrijf ik als vooral eerlijk en no-nonsens. Je brengt je wagen en eigenlijk is een \"het komt goed\" voldoende. Dit bedrijf geeft je het gevoel dat ze kostenbewust en deskundig met je wagen omgaan en maken dit wat mij betreft ook waar. Je wordt goed geïnformeerd.
De mensen bij Auto London staan altijd klaar om je te helpen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf.
Altijd voldoende mogelijkheid om een afspraak te maken. Voor een kapot lampje kun je direct terecht en wordt direct geholpen. Je kunt je auto een dag van te voren brengen. Worden netjes gebeld wanneer er hoge kosten aan de auto zijn voor overleg.
Goede service en goede en eerlijke reparaties
In het verleden had ik een Ford Ka, na wat uitzoekwerk kwam ik erachter dat ik bij Londen goedkoper uit was voor de Apk. Het is het eerste bezoek geworden aan Mijnheer Kees en Frank en sinds dien niet meer weg geweest. De Apk was prima en zelfs een jaar van te voren wordt je soms al gewaarschuwd dat het jaar erna wel iets te verwachten valt. Zoals bij mijn banden; je rijdt weinig en ze drogen in, dit jaar nog goed maar volgend jaar heb je kans dat ze de auto erop afkeuren. Nooit ook een slaatje slaan uit je bezoek. Niet nodig dit jaar grote beurt, zou ik volgend jaar doen in combinatie met je Apk. Vind ik prettig eerlijk. Als ik wat kleins heb, zoals vervanging van een koplamp, en er is tijd wordt de lamp gauw even voor me vervangen en betaal ik alleen de lamp. Ook met het kopen van de Lupo die na de Ka kwam, duidelijkheid over de inruilprijs en de te kopen Lupo. Kortom ik ben super tevreden over de vriendelijke gastvrijheid bij binnenkomst en het gevoel dat ik niet ben uitgeknepen op het moment als ik de rekening betaal.
Herbeoordeling: Vriendelijke medewerkers,tevens de eigenaar. toen de auto aan mij werd verkocht werd er een gratis tussencontrole gedaan ,en toen ik de auto opendeed liet die een heerlijke geur achter, mijn auto was van binnen schoongemaakt, en autoverzekering werd speciaal voor mij geregeld. helaas kampte mijn auto na 2 maanden met een cilinderkoppakking lekkage, na een mailgesprek tussen ons bleek dat ze niet wisten dat de cilinderkoppakking lekt, ik zou ze willen adviseren dat elke auto die bij de Auto London inkoop wordt gedaan, alles wordt gecontroleerd op defecten etc.
Zeer klantvriendelijk. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Goede afwikkeling van reparaties. Geen lange wachttijden.
Prettig contact, correcte afhandeling en een tevreden resultaat !
Een zeer betrouwbare garage waar wij al meer dan 7 jaar komen voor alle onderhoudsbeurten en APK keuringen. Zeer vriendelijke mensen en altijd keurig behandeling.
Snel en vlot te woord gestaan bij telefonisch contact; correct in afhandelen \'beurten\', APK en onderhoud, persoonlijke benadering om de reparatie te besprekend, zeker als er kosten aan verbonden zijn. Voor kleine zaken, loshangend nummerbord, kapot lampje, of verstopte sproeier kan je zelfs zonder afspraak langskomen en wordt het mankement - meestal kosteloos - meteen verholpen. Koffie staat altijd klaar en men neemt de tijd voor een praatje. Vriendelijke monteurs, prima werkplaats-baas en attente eigenaar, die ook actief is als sponsor voor lokale sportverenigingen.
zeer goed
Snel, direct, persoonlijk en sympathiek. Ze doen wat ze beloven, en dat doen ze goed en tegen een goede en redelijke prijs. Je voelt je hier echt klant (dus: koning).
Auto Londen is duidelijk in afspraak en prijs. Kleine reparaties om de auto APK gekeurd te krijgen worden telefonisch afgestemd, zelfs een lampje van een paar euro. De uitgevoerde steekproef bleek een weerspiegeling van de feiten; de auto was terecht goedgekeurd. Klasse!!
Zeer deskundig, goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd prettig geholpen
Postitief, klantvriendelijk en altijd eerlijk
Uiterst vriendelijke en behulpzame receptie en goede service van Auto Londen
Bij dit bedrijf zie je gelijk de voordelen ten opzichten van de meeste dealerbedrijven. Hier herkend men de klant persoonlijk en niet door middel van het intikken van het Kenteken nummer. De lijnen zijn kort en de prijopgaven zijncorrect.
Vriendelijk. Duidelijke kostenramingen. Geen verassingen achteraf