5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al jaren klant bij Auto Londen met onze bedrijfswagens en priveauto. Service gericht, klantvriendelijk en vakmanschap staat bij dit bedrijf voorop! Bijvoorbeeld: Vandaag geweest om een afspraak te maken voor een servicebeurt, ik kreeg het advies om er nog even mee te wachten omdat het nog niet nodig was en tevens werdt mij verteld om de afspraak in mei te maken voor een servicebeurt omdat de auto dan ook gekeurd moest worden zodat het beide op 1 dag uitgevoerd kan worden en de APK dan gratis is! Dat is nou SERVICE!

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service. Vriendelijk en behulpzaam personeel en altijd bereid te helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We stonden met pech langs de weg dus de ANWB bracht ons bij Garage Londen. We zijn erg goed geholpen, bedankt daarvoor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na met mijn volledig gerestaureerde oltimer gestrand te zijn op de A12 ben ik geweldig geholpen door het personeel van Londen. Het probleem een vastgelopen wiellager is snel aangepakt aangezien de auto de volgende dag dienst moest doen als trouwauto. Smiddags om 3 uur gestrand de volgende ochtend weer op de weg. Vriendelijk personeel en gezien de omvang van het werk een nette prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tweedehands auto gekocht en kwamen er achter dat de handrem niet naar behoren functioneerde, deze werd een week later afgesteld. Meteen er na op vakantie gegaan en kwamen er achter dat de handrem nog steeds niet optimaal functioneerde. Na de vakantie terug geweest en werd er een probleem vastgesteld en onderdeel moest besteld worden. Enkele dagen later werd dit zonder problemen vervangen. Uitstekende service en altijd even vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Dus een 100% ja of ik deze garage zou aanbevelen. Heren van garage Londen : complimenten van onze kant voor de service en vriendelijkheid.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, gedegen, betrouwbaar en klantvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch eerlijk en open bedrijf. In de 4 jaar dat ik mijn auto in onderhoud heb, kan ik niets anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Er wordt altijd meegedacht aan de beste oplossing en alles wordt overlegd. Ik zal dan ook altijd mijn auto door Auto Londen laten onderhouden. Een absolute aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na eerst jaren bij de originele dealer te zijn geweest heb ik Auto London \"ontdekt\". Wat een geweldige garage. Ze staan altijd voor je klaar, vriendelijk en met een prima service. Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig bedrijf!!! Zaterdag eind van de middag had ik een lekke band, werd meteen geholpen en kreeg leenauto mee. Vandaag zit ik met een zieke baby thuis, komen ze de auto brengen en de leenauto ophalen. Echt geweldig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede wijn behoeft geen krans!!!!

Prettig en eerlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De service bij dit bedrijf is altijd goed. Wanneer er iets met je auto is, kan je altijd langs komen. Binnen één dag is de APK en de onderhoudsbeurt dan ook in orde gemaakt. Doordat ik de auto van mijn vader heb overgenomen, ben ik bij dit bedrijf gebleven met de onderhoud van de auto. Ook dit heeft zo zijn voordelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg gezellig en leuk personeel en een zeer goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service voor een goede prijs. Betrouwbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Garage London is een fantastische garage. Zeer aardige mensen, betrouwbaar, kundig en attent. We hebben echt een geweldige ervaring met Garage London gehad.Met auto grote pech en direct een helpende hand. Garage London is een absolute aanrader! !!!!!! Hartelijke groet, Dirk Zeelenberg

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had wat raars gehoord aan de motor. Mijn auto kon gelijk gebracht worden naar Auto Londen. 1 werkdag later was hij klaar. Mocht het langer duren kon ik gebruik maken van een gratis leenauto. Dat noem ik service! Ik was vooraf snel en duidelijk geïnformeerd over de gebreken en de kosten. Bij betaling stond ik dus niet voor verassingen. De kapotte stukken werden bewaard zodat ik kon zien wat er stuk was en wat er vervangen werd. Helder verhaal (ook voor een vrouw in begrijpelijke taal). Ook de factuur was helder, materialen en werkuren waren inzichtelijk. Ik was nog geen klant, maar vanaf vandaag wel. Tot binnenkort (voor een APK). En bedankt voor de service!

Mauritslaan 2

3454XS De meern