5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Frank, Gert bedankt voor jullie service en soepele medewerking.! Een top garage en een waanzinnige mooie auto. Als klant raak je ons niet meer kwijt!! zegt het voort..zegt het voort!! Bedankt. Groetjes Claudia en Rene

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service.Als er wat is met de auto,wordt het duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is. En indien nodig wordt het door Auto London vakkundig verholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Degelijk, deskundig en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb eind mei een (tweedehands) auto gekocht bij Auto Londen De Meern. Na enkele weken rook de wagen continu naar benzine en bleek de auto benzine te lekken. Ik zag het er af en toe zelfs onderuit komen lopen (na een tankbeurt). Na de auto te hebben weggebracht werd deze kosteloos gerepareerd! Dat is in mijn ogen service! Het bleek een aardig bedrag te zijn en ik ben heel blij dat dit voor Auto Londen onder de garantie viel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, snelle service, zeer betrouwbaar en zeer behulpzaam. Je wordt snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto Londen is een bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb. Perfecte en vriendelijke service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedankt medewerkers van Auto Londen voor jullie goede service en deskundigheid! Omdat er geen leenfiets beschikbaar was ben ik zelfs weggebracht en weer opgehaald per auto. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kort en bondig weergegeven. Auto Londen is een bedrijf zoals een bedrijf behoord te zijn. Perfect in reparaties en SERVICE met hoofdletters.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geregeld door de heer van Londen, wij hadden namelijk een technische storing waardoor de richtingaanwijzer het niet deed in de rechter zijspiegel. Helemaal toppie want hij doet het weer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door een snel gevonden baan was ik ook snel opzoek naar een goedkope tweede hands auto. Door snel mee te denken kwam Auto Londen met een goedkope, maar kwalitatief goede auto aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Precies 1 week voor de vakantie naar Hongarije laat onze auto ons in de steek. Koppeling en alles wat ermee te maken heeft stuk. Ik direct naar auto Londen. Ik kreeg gelijk een leenauto mee en de verzekering dat ze hun uiterste best gingen doen om ervoor te zorgen dat de auto gewoon mee kon op vakantie. Nou, dat is gelukt. Mooi op tijd de hele reperatie gedaan en de auto stond keurig gewassen klaar. Tussendoor ben ik goed op de hoogte gehouden van de kostenontwikkling. Goede service en heldere manier van zaken doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het moment dat ik de auti in 2013 kocht ben ik zeer tevreden over de contacten met dit bedrijf. Alle oplossingen worden in het belang van klant genomen .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kom sinds 2007 al bij Auto Londen, met meerdere auto\'s. Personeel is altijd vriendelijk en de service boven gemiddeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto Londen in De Meern, ontzettend bedankt dat jullie een veilige plek voor mijn auto hadden, tijdens het Klimmen Tegen MS! Goede service en vriendelijke mensen! Super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto Londen in De Meern, ontzettend bedankt dat jullie een veilige plek voor mijn auto hadden, tijdens het Klimmen Tegen MS! Vriendelijke service en aardige mensen! Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een goede service! Na panne op de weg raadde de ANWB man aan hier te komen voor de reparatie. Ik werd thuis gebracht en toen de auto klaar was thuis opgehaald. Goed tussentijds telefonisch contact over de stand van zaken en te verwachte kosten. In de garage kreeg ik ook de kapotte onderdelen te zien, erg educatief. Erg aardige toegankelijke medewerkers!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een topservice! Ik ben sinds ruim een jaar klant en na elk bezoek aan Auto Londen ga ik met een gerust hart weg. Altijd vriendelijk/hartelijk, geven veel en goed advies, prijs/kwaliteit klopt helemaal en een snelle afhandeling van reparaties en/of keuringen. Ik zal nooit meer naar een ander garagebedrijf overstappen en raad het bedrijf ook bij iedereen aan!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een heel prettig bedrijf, met vriendelijke medewerkers. Niks is te veel voor ze, en alles wordt van tevoren overlegd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Opzoek naar een leuke tweedehands auto bij Auto Londen terecht gekomen. Geweldige service en zeer goed geprijsd. Een goede aanbeveling voor iedereen.

Mauritslaan 2

3454XS De meern