Prima, fijn dat ik kon wachten op de keuring.
Ben helemaal tevreden
fijne mensen ,auto word goed gemaakt, je word gebeld voor overleg als er iets stuk is wat niet afgesproken is/ of niet bij begroting zit
goede service, reparaties tegen redelijke prijzen. Gisteren zonder afspraak binnengelopen met een storing die ondanks de drukte na de vakantie meteen gerepareerd werd. Aanrader !
Snel vakkundig geholpen en ik kon rustig wachten tijdens de reparatie. Medewerkers zijn zeer attent en weten waar ze het over hebben.
Snelle service, aardige mannen, goede prijs. prima garage
In onze vakantie dik probleem met stabilisatie as achterzijde van de auto. Tja.. sta je dan op een camping. En nu? Karel Hol in Mill gevonden en daar zijn we gelijk geholpen. Onderdeel besteld en volgende dag auto hersteld en we konden volgens planning door naar Zuid Limburg. Medewerkers in Mill.. een dikke 10 voor service en communicatie!
Fijn , prettig , gevoel , staat voor een praatje in , goede uitleg als er iets is en als er iets gedaan is aan mijn auto . Ik kom al jaren met mijn auto , zelf moet ik er 3 kwartier voor rijden Ik woon zelf in oss
Goed geholpen en vriendelijk personeel
Vakkundige partner voor onderhoud van mijn bedrijfswagen. Technisch deskundig, coöperatief, goede uitleg en uitstekende service.
De service en snelheid is altijd goed bij Karel Hol. Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd over kosten etc zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. De gratis leenfiets is ook erg fijn!
Fijne mensen
zie onderstaand beoordeling
je wordt heel vriendelijk geholpen op een zeer klantvriendelijke manier. Ik vertrouw erop dat de auto goed is nagekeken en de dingen worden gemaakt die nodig zijn. ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf.
Even moeten wachten tijdens de APK keuring met een kopje koffie. Helemaal goed.
Fijn op de hoogte gehouden waarom het iets langer ging duren en het aanbieden van de krant is dan perfect. Duidelijke uitleg na de keuring.
bjj storing wordt meteen correct verwerkt.
Wordt fijn geholpen en komt afspraak na.
Alles goed en op tijd afgewerkt ! Ook preventief onderhoud ! Snelle en goede service
NETJES CORRECT VOLGENS AFSPRAAK
goede service en afspraken, altijd overleg als iets niet goed of anders is dan afgesproken. kennis van zaken en altijd vriendelijk. TOP !!!!!!!!.
Deskundig en plezierig klantcontact!
Klant kei goed geholpen
auto heeft een beurt gehad , ze hebben gebeld dat hij klaars was
APK keuring snel en goed geregeld