perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch!! Wij moesten vandaag met onze auto vanuit Mill naar Heemskerk( noord holland)Door de goede service en heel veel moeite zijn wij veilig thuisgekomen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, de auto die we daar kochten miste een paar onderdelen. Autobedrijf snorde deze op en zond ze na. Bood ook een nette prijs voor de inruilauto. Daarnaast was de vraagprijs beslist niet te hoog.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb daar een nieuwe auto gekocht en m\'n oude ingeruild. Op verzoek van mij zijn ze op zoek gegaan naar een door mij opgegeven type auto.\r\nBrede kennis van alle auto\'s en een zeer mooie showroom in Mill.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zijn zeer goed geholpen in de Nieuwe Garage in Mill.\r\nook de aanschaf van onze nieuwe auto is zeer goed verlopen.\r\nook de verkopen Leon was erg behulpzaam.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remvoeringen en bobine kapot, waren dezelfde middag vervangen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We worden hier altijd correct geholpen. Goede service en goed probleemoplossend vermogen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Karel Hol heeft ons positief verrast. De onderdelen van onze auto die niet goed waren na aankoop zijn zonder enige discussie vervangen. \r\nWe zijn erg onder de indruk van monteur Johan, die waar andere garages dachten aan een kapotte turbo motor wist hij het werkelijke euvel in korte tijd op te sporen en binnen anderhalf uur op te lossen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakman, niet te duur, betrouwbaar. Gratis leenauto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service voor een goede prijs...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De garage waar ik het onderhoud laat doen van mijn twee Amerikaanse auto\'s. Gezien de grote deskundigheid blijft geen enkel probleem onopgelost. Dit in combinatie met de perfecte service maakt mij een zeer tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een gebruikte auto gekocht,de koop ging snel en zonder problemen na een proefrit.alles was prima in orde, had ook nog een klein onderhoud\r\nmeegekregen. wij op vakantie, maar op de terugweg moesten wij water bijvullen, terug naar karel hol gegaan voor reparatie, het was wel buiten de garantie. die zei dat het gemaakt zou worden.kreeg ook nog gratis een leenauto mee. toen wij de auto gingen halen zei karel dat het niks koste.dit is wel de beste garage voor ons,waar vind je dat vandaag de dag nog. supergarage.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze week met mijn vrouw gaan kijken naar een Audi die er staat. Werd niet aangesproken, dus maar verder gereden en elders gekocht...jammer gemiste kans denk ik dan.\r\n\r\nSucces met uw zaak, met vriendelijke groet Peter Bonds

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het een supper autobedrijf is waar je nog waar voor je geld krijgt

Schoolstraat 42

5451AT Mill