perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij, mijn vriendin en ik, hebben altijd goede ervaringen gehad (vanaf 2006 zo ongeveer klant). Goede service, als er iets defect is of auto moet in omgeving worden opgesleept, dan gebeurt dat kordaat. Asl er grote reparaties moeten plaats vinden, wordt er vooraf contact over opgenomen. Eigenaar en monteurs hebben veel kennis van zaken van alle merken, daar ben ik wel achter. Ook in 2006 daar 2e hands gekochte Volkswagen Passat voldoet nog altijd naar wens. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en flexibel met afspraken maken. Kortom; een garage die ik iedereen zou aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na zeer slechte ervaringen met garage Vloet in Mill is deze garage een verademing !\r\nVooraf prijsopgave, telefoontje als er onverwacht iets meer moet gebeuren, helemaal top.\r\nVriendelijke bediening, ongevraagd leenauto aangeboden, wat wil je nog meer.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als zeer prettig ervaren.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaringen zijn positief te noemen. Goede service. Komen de afspraken goed na. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.Extra werkzaamheden worden gratis verricht.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de goede recensies heb ik anderhalf uur gereden om een occasion te bekijken in Mill en deze uiteindelijk ook gekocht. Erg aardig ontvangen en zeker niet opdringerig, zoals autoverkopers kunnen zijn. Een volgende auto zou ik hier wellicht weer kopen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen, staan klaar om geduldig alle vragen te beantwoorden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed! Ik kwam voor het wisselen van vier meegebrachte autobanden. Tevens moest de auto uitgelijnd worden. De prijs viel lager uit dan vooraf aangegeven, omdat ze eerder klaar waren. Goed gewerkt en goede service.\r\n\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam er toevallig langs omdat collega vloet ,apk zonder afspraak niet kon waarmaken. Bij kare hol haden ze wel tijd. Netjes behandeld.camper goed gekeurd en goedgekerd. Mensen bedankt

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na wat zoekwerk op internet een occasion gevonden bij karel hol. Heb na het maken van een afspraak het bedrijf bezocht en een proefrit gemaakt in de auto.\r\n\r\nHet viel me op dat de auto een tikkend geluid maakt. Hierover geïnformeerd en dit kwam volgens karel door slechte diesel en verstopte injectoren. \r\n\r\nVerder zo goed mogelijk naar eventuele gebreken gekeken en geluisterd maar verder dan een aanlopend achterwiellager en dat tikkende motorgeluid kwam ik niet.\r\n\r\nVervolgens karel expliciet gevraagd of die auto in orde was (en hij kan het weten want hij heeft een halve tank diesel leeg gereden in de tijd dat hij hem in bezit had) zijn reactie was \"Die auto is gewoon goed\" waarop ik zei \"Dat zal ik dan op je woord moeten geloven\" maar volgens hem hoefde ik me er geen zorgen om te maken en hij gaf me een een diesel injectiecleaner mee met de verkoop (uiteindelijke verkoopprijs 6000 euro zonder BOVAG garantie)\r\n\r\nNe enkele dagen was het tikkende motorgeluid nog niet weg, en ben in mijn eigen woonplaats naar mijn vertrouwde garage gegaan waar ik al jaren zaken mee doe. De jongen die ik vroeg even een kijkje te nemen onder de kap zei na 2 seconden luisteren \"Ja .. das duur\" daarna licht verbaasd te horen heb gekregen dat het vliegwiel van mijn koppeling versleten was en dat de reparatie wit 1750 zou kosten en zwart 1450.\r\n\r\nOok deed de climate control het niet, en diezelfde jongen constateerde dat er geen vloeistof in het aircosysteem zat. Dus ik door naar het airco vul station waar de mensen daar constateerden dat deze zo lek als n mandje was en de reparatiekosten ongeveer 500 euro zou zijn.\r\n\r\nAl met al zat ik 2 weken na aankoop met wat offertes die totaal 2000 euro zouden kosten en heb dit toen aan karel telefonisch voorgelegd. Hij zou binnen enkele dagen een reactie hebben.\r\n\r\nEen paar dagen later belde ik opnieuw op om te vragen hoeveel hij wijzer geworden was en hij gaf te kennen dat het vliegwiel inderdaad problemen kan veroorzaken bij mijn type auto en hij bood me aan om de koop met terugwerkende kracht te wijzigen zodat het zou lijken dat ik vanaf aankoop van de auto een bovag-garantie (extra kosten 1000 euro) bijgekocht zou hebben.\r\n\r\nGoed, ik weet ook wel dat een autobedrijf volgens de wet een goed product dient af te leveren en dit heeft de telefonische desk van BOVAG ook bevestigd, maar om nu een juridische procedure te starten voor een auto op leeftijd was ook volgens BOVAG wat te extreem en hun hebben me dan ook aangeraden om op het aanbod van Karel in te stemmen.\r\n\r\nZo geadviseerd zo gedaan, en Ben (de monteur van karel met 20 jaar sleutelervaring) heeft de problemen allemaal opgelost in 3 dagen en ik heb in de tussentijd een leenauto (smart) meegekregen.\r\n\r\nService: 7 Snelle afhandeling/leenauto/sociaal prettige omgang\r\nDeskundigheid: 3 Weinig kennis van betreffende auto qua gebreken \r\nPrijs kwaliteit: 5 Na wat horten en stoten en meer geld uitgegeven dan gepland toch een mooie auto\r\n\r\nFeit blijft dat mij verteld werd dat het een goede auto was terwijl dit niet zo was en dat ik met een extra kostenplaatje zit van 1000 euro. Het geeft me toch een wat bittere nasmaak al ben ik wel blij dat alles uiteindelijk goed gekomen is

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn, eerlijk en vakkundig personeel. Er wordt goed naar de klant geluisterd. Ook wordt er snel gewerkt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf APK. Karel adviseerde een nieuwe uitlaat maar gaf ook een goedkoper alternaief.

Schoolstraat 42

5451AT Mill