Prima autobedrijf met geweldig advies en service
alles verliep zoals afgesproken
Keurig en correct behandeld
Op tijd en volgens de afgesproken prijs
Goede prijs kwaliteit verhouding: snelle en deskundige service
klantvriendelijk
zeer deskundig personeel
Fijn en snel. Daarnaast een vervangende auto meegekregen, omdat mijn auto onverwacht werk nodig had.
Wegens ik werk in de omgeving Boekel zocht ik een garage bedrijf voor APK. De keuze was gevallen op dit garage bedrijf wegens de prijs van de APK. Kreeg netjes een leenfiets mee. Goede service ga zo door. MVG Jeroen
Fijn dat m’n auto zo snel terecht kon om gekeurd te worden, super fijn dat de punten welke niet goed gekeurd werden ook gelijk gerepareerd konden worden!
Deskundig en vakkundig. Service is van uitstekend niveau en zeker heel goed betaalbaar.
snel en vriendelijk en netjes geholpen ondanks ik 20 minuten te laat was
Altijd netjes en gezellige werkmensen
Vriendelijk en goede service
goede en snelle service...
Fijn,en snel. En duidelijk.goede service
Weer goed geholpen. Vriendelijk personeel die er verstand van hebben.
Was daar voor apk en een akkefietje, dit is super goed opgelost wat een service!
Jammer dat u niet tevreden bent. Indien een auto niet voldoet aan de veiligheidsvoorschriften zijn wij dit verplicht te melden bij de Rijksdienst Wegverkeer. Indien een auto is afgekeurd en elders gerepareerd wordt, keuren wij de auto na reparatie opnieuw. Indien wij zelf de reparatie hebben uitgevoerd hoeft niet nogmaals betaald te worden. Indien wij het werk van anderen controleren vragen wij daar inderdaad een vergoeding voor. Als er een lampje stuk is en u laat dit door ons gelijk repareren hoeft er niet nogmaals betaald te worden voor de APK. In de vakantieperiode hebben wij een beperkte bezetting van keurmeesters. Wij kunnen u dan helaas niet altijd direct helpen als u belt, daarentegen zijn wij wel de gehele vakantieperiode geopend. Wij doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, jammer dat u dat anders ziet.
Alles was prima, auto daar neer gezet en 's middags was de auto klaar. Iedereen vriendelijk en alles netjes gedaan.
Kwaliteit voor een goede prijs met een lach! Zeer tevreden. Karel denkt mee met de klant, je wordt netjes en snel geholpen. Al jaren tevreden klant!
Zeer tevreden netjes voor af gebeld wat er aan de hand was
Al jaren wordt mijn auto gekeurd, duidelijke afspraken (online te maken) correcte afhandeling kortom zeer tevreden
Men denkt altijd mee naar de beste oplossing en afspraken worden altijd nagekomen.