prima ervaren
Dit is mijn eerste ervaring bij deze garage, na afkeuring apk elders. Een kleine reparatie werd snel en goed uitgevoerd tegen een redelijke prijs en aanvullend advies.
M'n auto met kapotte koppeling werd opgehaald, ik kreeg vervangend vervoer en de volgende dag mocht ik m'n eigen auto weer ophalen. Heel erg bedankt!
Super snelle en goede betaalbare service
Hele goede service
Goede service, afspraken snel gemaakt en op tijd aangevangen. Zeer goede prijs/kwaliteit
Zeer professioneel. Uitstekende service. Rij al jaren in een auto van bijna 20 jaar oud! Nog steeds geweldig na de laatste grote beurt.
Onze auto had plotseling problemen toen wij 's-morgens weg wilden gaan. Garage Hol gebeld en er is meteen een monteur gekomen die onze auto heeft meegenomen en wij kregen direct een vervangende auto. Het mankement is vervolgens in combinatie met APK, bandenwissel en kleine beurt die toch moesten gebeuren verholpen. Dus een snelle service !!! 👌
Vanaf het maken voor een afspraak tot aan het weer ophalen van de auto na een onderhoudsbeurt en apk is allemaal goed en komen gemaakte afspraken keurig na.
De ervaring die ik met Garage KAREL HOL heb is prima . Gekeurd en een grote beurt volgens afspraak . Geeft een goed gevoel .
Komen hier al jaren, zeer betrouwbaar adres!
Snelle service, voor een goede prijs
goede informatie snel en vriendelijk.
Prima geholpen voor een prima prijs
Goede service, vakbekwaam en klantvriendelijk
Tot nu toe goed
Prima. Was alleen verwend dat bij mijn vorige garage bij een grote beurt de auto gewassen werd. Dat was niet niet. Voor de rest ben ik zeer tevreden. Vriendelijke, vakdeskundige mensen!
Weer prima geholpen vandaag. Ook de extra's zoals een batterij van een autosleutel plaatsen en een koplamp vervangen worden meteen meegenomen. Prima!
Ik ben tevreden over de garage zowel wat betreft het vakmanschap. de goede prijs/kwaliteit verhouding en de service.
Snel en vakkundig
Vriendelijk